Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN HUIS VOOR HET MODERNE GEZIN

Ontdek de balans tussen comfort en stijl in deze ruime halfvrijstaande woning, ideaal voor gezinnen die verlangen naar meer ruimte. Met een zonnige achtertuin op het zuidoosten, een complete inbouwkeuken en ruime vertrekken, biedt dit huis alles wat je nodig hebt om je gezinsleven naar een hoger niveau te tillen. De praktische indeling en de extra's zoals een garage maken dit huis tot een unieke kans op de woningmarkt. De woning beschikt over een gunstig energielabel A. 

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

- Ruimtelijk Wonen: Halfvrijstaande woning met garage en een heerlijke achtertuin op het zuidoosten.
- Licht en Sfeer: Een lichte entree met een prachtige visgraat parketvloer en hoge plafonds.
- Eetkamer en Living: Ruime eetkamer en living met veel lichtinval en dubbele deuren naar de zonnige achtertuin.
- Keuken: Complete inbouwkeuken met granieten aanrechtblad en hedendaagse inbouwapparatuur.
- Comfortabele Verdiepingen: Twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een grote slaapkamer op de tweede verdieping.

EEN HUIS DAT JE MOET BELEVEN

 Sfeervol binnenkomen door de vele ramen tot aan de grond en  de prachtige visgraat parketvloer die zich uitstrekt over de gehele begane grond. Het hoge plafond in de hal creëert een gevoel van grandeur.

De woonkamer en eetkamer vormen het hart van het huis, waar gezelligheid en stijl samenkomen. De dubbele openslaande deuren bieden een naadloze overgang naar de zonnige tuin, waar je kunt genieten van een kopje koffie. De complete inbouwkeuken, uitgerust met een granieten aanrechtblad nodigt uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden en het bakken van koekjes op een regenachtige middag.

Op de eerste verdieping vind je een oase van rust in de ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een erker en Frans balkon. De badkamer is  betegeld tot aan het plafond en uitgerust met een douche, bad, een dubbele wastafel, een tweede vrij-hangend toilet en een designradiator.

De tweede verdieping onthult een ruime study, ideaal voor thuiswerken of als speelruimte voor de kinderen. De wasmachine- en drogeraansluiting zijn eveneens hier te vinden alsmede een derde grote slaapkamer, voorzien van knieschotten voor extra bergruimte. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 723

Overige

Perceel oppervlakte 221

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 723

Overige

Perceel oppervlakte 221

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere