Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEK DROOMHUIS AAN DE BOSRAND OP DE VELUWE
Tussen de Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park De Hoge Veluwe, vlak bij de Ginkelse Heide ligt deze verrassend ruime sfeervolle bungalow. De fijne lichte woning ligt op een grote huurkavel (1100 m2). De kavel heeft een eigen toegangspoort met oprijlaan en parkeerplaats voor zes auto's. De beschutte tuin voor ultieme privacy ligt tegen recreatiepark 't Gelloo aan. Je hebt alle gemakken en voorzieningen van het park (binnen- en buitenzwembad, diverse sport- en spelfaciliteiten, restaurant en snackbar) maar woont ook in je eigen afgezonderde bostuin met heerlijke zonnige zitjes en terrassen. Werkelijk een unieke plek!
Deze uitzonderlijk grote bungalow van 113 m2 biedt een fantastische plek om wanneer je maar wil tot rust te komen in de luwte van het Lunterense bos. Een geweldige uitvalsbasis naast je huis in de randstad en toch vlakbij door de centrale ligging in Nederland. Uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen of voor een groep vrienden als gezamenlijk project, door de zes slaapplaatsen (exclusief het daybed in de woonkamer) en bijvoorbeeld de eettafels binnen en buiten voor zes tot acht personen. De Patton gasbarbecue staat al klaar voor een zonnige zomeravond met vrienden.
De indeling.
Je betreedt de bungalow in de hal/berging met wasdroogcombinatie, vriezer, CV-ketel (2017) en garderobe. Vervolgens word je verrast door de lichte ruime living met open keuken en ontbijtbar, eettafel, heerlijke zithoek en daybed om te chillen en te loungen. De keuken heeft een vijfpitsgasfornuis met wokbrander, vaatwasmachine, elektrische oven en grote koelkast. Deze living van maar liefst 65 m2 ademt licht, ruimte, rust, sfeer en warmte. U geniet vanaf de zithoek door de schuifpui richting het terras, van de spechten, vlaamse gaaien en roodborstjes die af en aan vliegen.
Aan de gang liggen een aparte toilet en badkamer met duo ligbad. Daarnaast bevinden zich er drie slaapkamers.
De master bedroom van 13 m2 heeft een boxspringbed, een inbouwkast en kastenwand. De twee overige slaapkamers zijn beide 10 m2 groot, één is ingericht als extra zit-/meditatiekamer en de ander met een boxspringbed en kastenwand. Vanuit deze twee slaapkamers stap je ook direct de tuin in door de glazenpui. Zo ben ook hier helemaal verbonden met de natuur om je heen. In dit slaapgedeelte van de bungalow is een airco geïnstalleerd zodat je altijd koel kunt slapen. Tevens is de woning voorzien van mechanische ventilatie.
De bungalow is in 2009 onderhoudsarm en volledig geïsoleerd gebouwd en voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. Ondanks de grootte van de tuin die de vrijstaande bungalow omringt, kost het onderhoud weinig tijd door het slimme ontwerp en de automatische beregeningsinstallatie.
In de tuin staat een ruim tuinhuis met houten overkapping waar je aan het einde van de dag nog heerlijk de laatste zonnestralen meepakt.
Kenmerken.
Bouwjaar: 2009
Soort grond: huurkavel
Parkkavelhuur peiljaar 2023: € 4300 incl. btw
Restafval vergoeding per jaar: € 143,- incl. btw
Internet per jaar: € 231,- incl. btw
Cai per jaar: € 132,- incl. btw
Videma per jaar: € 47,77 incl. btw
Gassoort: Propaangas
Huisdieren toegestaan: ja, maximaal 2
Inventaris: gemeubileerd en gestoffeerd in overleg inbegrepen
Verhuurmogelijkheden: geen, niet via de verhuurorganisatie van het park.
Eigen gebruik gedurende het hele jaar mogelijk.
Inschrijving op dit adres en permanente bewoning zijn niet toegestaan.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 1100

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 1100

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

De nieuwste woningen in Ede