Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voel u welkom in 'Bosparel 41': een royale 5-persoons recreatiewoning gelegen in Gelderse bossen op de Veluwe.

De woning staat op zeer ruime kavel. De kavel beschikt over een eigen parkeerplek, aangelegd terras en een groene tuin. De woningen staan op dit gebied ver uit elkaar geplaatst met als gevolg dat u ongestoord kunt genieten van uw vakantie! Ook een groot voordeel van deze woning is de veelzijdigheid van de kavel: zo staat de kavel op een zonnige plek maar biedt de boom in de tuin genoeg schaduw. Het is daardoor zowel in de tuin als in de woning goed te vertoeven!

Wanneer u de woning betreedt krijgt u direct toegang tot alle vertrekken. De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een royale woonruimte met open keuken.

De grote slaapkamer is voorzien van comfortabel tweepersoonsbed en beschikt over meer dan genoeg bergruimte achter schuifdeuren. Ook de tweede slaapkamer is voorzien van bergruimte in vorm van bovenkastjes. Overigens is deze slaapkamer geschikt voor maar liefst 3 personen!

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een radiator, toilet, wastafel met spiegel en een royale douchecabine met glazen deur.

Centraal gelegen in de woning vindt u de open keuken. De hoogglans witte keuken is netjes afgewerkt met een betegelde achterwand en RVS spatplaat achter het gasfornuis. Voorzien van verschillend inbouwapparatuur (o.a. koelkast, vaatwasser en combinatie heteluchtoven/magnetron) keuken van alle gemakken voorzien!

Loopt u langs de open keuken, komt u in de leefruimte. De leefruimte is ruimtelijk ingedeeld en beschikt over een eet- en zithoek voorzien van comfortabel meubilair. Het grote raampartij functioneert tevens als schuifpui, zo kunt u hier 's zomers een heerlijke in-/outdoor living creëren.

Deze sfeervolle recreatiewoning wordt opgeleverd inclusief inventaris, tuinaanleg en koopgrond.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 48 m2
Perceelgrootte: 335 m2
Aantal personen: 5
Bijzonderheden: perfecte combinatie van zonnig gelegen kavel en schaduwinval


Over Recreatiepark 't Gelloo...

Recreatiepark ‘t Gelloo is een vakantiepark in Ede, gelegen midden in de Gelderse bossen op de Veluwe. De ligging zorgt voor een groot aanbod aan activiteiten in de (nabije) omgeving. Dit, in combinatie met de vele faciliteiten maakt van Recreatiepark ‘t Gelloo een echt familiepark. Een verblijf op Recreatiepark ‘t Gelloo staat garant voor een veelzijdige vakantie; ontdek de natuurrijke omgeving, bezoek een van de vele musea in de buurt of verken de nabijgelegen pittoreske dorpjes en historische steden. Geen zin om eropuit te trekken? Geen probleem, de faciliteiten op het vakantieparken zorgen voor uren vermaak. Kortom; of u nu interesse heeft in een ontspannen verblijf met uw partner of in een actieve vakantie met uw gezin, bij Recreatiepark ‘t Gelloo bent u aan het goede adres.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 335
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 335
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij