Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bosparel 21 is een riante 5-persoons recreatiewoning gelegen op Recreatiepark 'T Gelloo.

Deze vakantiewoning bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een ruime woonruimte met open keuken.

Direct bij binnenkomst treft u aan de rechterhand de masterbedroom. De masterbedroom is voorzien van een comfortabel bed en beschikt over meer dan genoeg kastruimte, afgewerkt met twee schuifdeuren. De tweede slaapkamer is iets compacter van formaat, maar is zeer praktisch ingedeeld met een enkelbed, een stapelbed en 3 bovenkastjes.

Tussen de slaapvertrekken in zit de badkamer gevestigd. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd in een combinatie van wit en antraciet kleurtinten. De ruimte beschikt over een toilet, handdoekradiator, wastafel met spiegel en een douchecabine met glazen schuifdeur.

Centraal gelegen in de woning zit de open keuken. Met diverse inbouwapparatuur is deze moderne keuken van alle gemakken voorzien, denk aan: een vaatwasser, koelkast en een combinatiemagnetron met heteluchtovenfunctie.

Eenmaal aangekomen in de woonkamer ontdekt u hoe ruim deze woning aanvoelt. Kijk via de grote raampartij naar de bossen en er ontstaat een waar vakantiegevoel. Tevens krijgt u de mogelijkheid om via deze raampartij de tuin te betreden, zo kunt u 's zomers een heerlijke in-/outdoor living kunt creëren. Dit ruime perceel is onderhoudsarm en beschikt over een strak aangelegd tegelterras en een privéparkeerplek. Vakantie vieren in Bosparel 21 wordt zo wel heel makkelijk!

Compleet met interieur is deze woning instapklaar en geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuurdoeleinden!

Bij het kopen van type Bosparel voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 48 m2
Perceelgrootte: 260 m2
Aantal personen: 5
Inclusief: kavel, terras- en tuinaanleg en inventaris


Over Recreatiepark 't Gelloo...

Recreatiepark ‘t Gelloo is een vakantiepark in Ede, gelegen midden in de Gelderse bossen op de Veluwe. De ligging zorgt voor een groot aanbod aan activiteiten in de (nabije) omgeving. Dit, in combinatie met de vele faciliteiten maakt van Recreatiepark ‘t Gelloo een echt familiepark. Een verblijf op Recreatiepark ‘t Gelloo staat garant voor een veelzijdige vakantie; ontdek de natuurrijke omgeving, bezoek een van de vele musea in de buurt of verken de nabijgelegen pittoreske dorpjes en historische steden. Geen zin om eropuit te trekken? Geen probleem, de faciliteiten op het vakantieparken zorgen voor uren vermaak. Kortom; of u nu interesse heeft in een ontspannen verblijf met uw partner of in een actieve vakantie met uw gezin, bij Recreatiepark ‘t Gelloo bent u aan het goede adres.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 260
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 260
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij