Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is Casa di Rialto 5, gelegen op Recreatiepark 't Gelloo. Deze woning wordt geleverd inclusief: kavel, inventaris en terras- en tuinaanleg

Bij het kopen van dit vakantiehuis voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Belangrijk om te vermelden is dat deze woning inmiddels is voorzien van een geheel nieuw inventaris! De foto's uit de advertentie wijken dan ook af voor het huidige interieur. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op!

De woning beschikt over twee slaapkamers, geschikt voor maar liefst 5 personen. Beide slaapkamers zijn voorzien van bergruimte, waarbij de masterbedroom beschikt over een zeer ruime inbouwkast met schuifdeur.
De eigentijdse badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime glazen douchecabine, een toilet en een wastafelmeubel.

In het hart van de woning vindt u de open keuken. Deze keuken is prettig ingedeeld en beschikt over genoeg werk- en bergruimte. Ook is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, koelkast en combinatie magnetron/oven).

Een combinatie van grote raampartijen, hellend plafond en een optimale indeling maakt dat deze woning sfeervol, maar tegelijkertijd ook ruim, aanvoelt. Overigens biedt één van de raampartijen de mogelijkheid om via twee openslaande deuren de tuin te betreden en kunt u via deze weg toegang krijgen tot het terras.

De omheinde kavel is erg ruim, vrijwel onderhoudsarm en beschikt over een eigen parkeerplaats.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 48 m2
Perceelomtrek: 262 m2
Personen: 5
Bijzonderheden: Compleet nieuw inventaris (niet getoond op foto's)

Over Recreatiepark 't Gelloo.

Recreatiepark ‘t Gelloo is gelegen in de bossen van het Gelderse Ede, midden op de Veluwe. Met een binnen- én buitenzwembad op het park, een indoor en outdoor speeltuin en diverse sport- en speelvelden is er van alles te beleven voor jong en oud.

- In het midden van de Veluwe.
- Op 30 minuten van Arnhem en Amersfoort.
- In de veelzijdige provincie Gelderland.

Het type Rialto is een prachtig vakantiehuis. Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De badkamer bestaat uit een douche, wc en wastafel. Het vakantiehuis biedt veel lichtinval en beschikt over een prachtige open keuken die overloopt in de woonkamer.

Bij het kopen van type Rialto voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 262
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 262
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij