Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Lindse Acht te Leende


De vrijstaande woningen in De Lindse Acht zijn allemaal ruim van opzet en compleet qua afwerking. Zo worden de woningen geleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Optioneel kunt u bij deze woningen eventueel ook kiezen voor een levensloopbestendige indeling. Maar er zijn nog veel meer opties. De grote percelen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een aanbouw aan de achterzijde. Kies voor een aanbouw van 1.20 meter of maar liefst 2.40 meter! Of ga voor een erker of schuifpui, of creëer extra licht en ruimte met een dakraam op de zolderverdieping. Tijdens de open dag laten we u graag de mogelijkheden zien.

Planning
Het betreft de 4 vrijstaande gezinswoningen. Hiervan is momenteel één woning besproken (Kavel 7 onder optie). Dus zijn nog drie woningen beschikbaar.

Nu alvast meer weten?
Bekijk het actuele woningaanbod op www.delindseacht.nl of neem contact op met de makelaars voor een persoonlijke afspraak.

Van Veldhuizen Makelaardij
Dorpstraat 21 | 5595 CC Leende
040 226 11 74 | www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

Met Ons Makelaars
Luikerweg 23 | 5554 NA Valkenswaard
040 204 39 10 | www.metonsmakelaars.nl

Reuvers Ontwikkeling & Bouw is gestart met de bouw van de eerste vier woningen in De Lindse Acht. Het betreft de vrijstaande woningen met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, gelegen op de bouwnummers 1 t/m 4. Deze zijn alle 4 verkocht .
Van de vrijstaande gezinswoningen is Kavel 7 besproken en de bouwnummers/kavels 5,6 en 8 nog beschikbaar.
Wonen in Leende aan de Irislaan.


Vier Royale vrijstaande woningen

Droomt u van een heerlijk huis aan een prachtige, groene laan? Een vrijstaande nieuwbouwwoning met alle ruimte en comfort om te wonen zoals U dat wilt ?
In een gezellig dorp met alle faciliteiten die u zich kunt wensen ?

Dan is De Lindse Acht uw nieuwe thuis. Dorps, groen en eigentijds. Of zoals we dat in Brabant zeggen: Da`s een skon plekske.


De Levensloopbestendige woningen / kavel 1, 2 ,3 en 4 zijn verkocht.


De Gezinswoningen / 1 Kavel onder OPTIE
Nog beschikbaar Gezinswoning 3 kavels

KIJK OP: www.delindseacht.nl

Interesse; maak een afspraak voor meer informatie.Vier Royale vrijstaande woningen;
De vier woningen van de Lindse Acht aan de rechterkant zijn royale gezinswoningen. Via de zijentree betreedt u de hal die toegang biedt tot de woonkamer, het toilet en de trap naar boven. Anders dan bij de levensloopbestendige woning bevindt de keuken zich aan de achterzijde van de woning. Hier vindt u alle ruimte voor een heerlijke woonkeuken, die u in de zomer nog eens extra kunt uit breiden met de openslaande deuren. Wat is er fijner dan samen dineren in de tuin?
Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, een van fantastische masterbedroom en een complete badkamer. Neemt u de trap nog een verdieping hoger dan komt u uit op de zolder. De perfecte ruimte voor een vierde slaapkamer, thuiswerkkamer of hobby ruimte.
Achter de woning een vrijstaande berging van 20m².

Achter deze woningen bevindt zich een ruime tuin met berging .

Locatie : Wonen tussen bos en water

Leende ligt te midden van bos en water. Sinds jaar en dag stroomt het water van rivier de Groote Aa langs het dorp. Even verder op vindt u het Leenderbos , natuurgebied De Groote Heide met heide, bossen, vennen en riviertjes en Soerendonkse Goor, een betoverend mooie waterplas, die al jaren een broedplaats is voor diverse watervogels.

Leende ligt vlak bij de A2, waardoor u met de auto in een kwartier in het centrum van Eindhoven bent en binnen 20 minuten in Weert.

Heeze en Valkenswaard zijn met de auto zelfs al binnen 10 minuten te bereiken.

Omgeving: Leende heeft alles in huis.
Uw nieuwe woning staat aan de rand van het dorp Leende. Dit bruisende dorp telt 4.500 inwoners en heeft alles in huis wat u in een dorp zou wensen.
Op steen worp afstand vindt u onder andere een basis school, een supermarkt, een ambachtelijke slager en bakker, de apotheek en een aantal uitstekende restaurants en brasseries. Net als de inwoners van Leende geniet u binnen kort van het ultieme bourgondische leven.

Leende kent een actief verenigingsleven . Voetballen, paardrijden, tennis, gym, handbal of golf, u vindt het in eigen dorp.
En uiteraard mogen carnavalsverenigingen in dit gezellige Brabantse dorp niet ontbreken. Tijdens carnaval wordt Leende omgedoopt tot Blaasdonk, een naam die verwijst naar de bal bovenop de kerktoren. En in de zomer trakteert Leende u op een kleinschalig muziekfestival Buitengewoon Lind.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 585
Tuin achter Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 585
Tuin achter Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Veldhuizen Makelaardij

De nieuwste woningen in Leende