Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUWE TWEEKAPPERS IN VERKOOP

KOM NAAR HET OPEN HUIS!
Benieuwd naar de locatie? Op zaterdag om de week is de verkoopkeet geopend van 11.00 tot 13.00 uur. Je vindt ons aan de Oostergouw 7 te Zwaag. Wij tonen je graag de maquette van het project onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. Wij heten je van harte welkom.

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, half vrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren.

Aanbod
Het plan zal in vier fases worden aangeboden, het eerste aanbod zal bestaan uit 47 grondgebonden koopwoningen en 20 kavels om zelf uw woondroom te realiseren.

Locatie
Rozenbuurt verrijst op een 10 hectare groot terrein dat ligt op de hoek van de Dorpsstraat en de Oostergouw in Zwaag. Centraal binnen de bebouwde kom van het dorp, omringd door veel groen en grenzend aan park en sportvelden. Een prima stek voor een nieuwe wijk.

Bouwnummer 53 - Tweekapper type Illios

Opvallend van type Illios is dat deze woning geschakeld is aan een tweekapper van een ander type. Dat geeft het aanzicht van jouw woning net weer even dat beetje meer. De kavelgrootte is ca. 259 m2. Je woonoppervlak bedraagt ca. 140 m2.

De aangebouwde garage kan verlengd worden en bij de keuken of bij de woonkamer getrokken worden. Jij bepaalt namelijk zelf aan welke zijde je de woonkamer of keuken wilt hebben. In de garage kun je ook een slaapkamer met badkamer realiseren. De keus is aan jou.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de compleet uitgevoerde badkamer met fraai tegelwerk, een zwevend toilet, een douche en een wastafelcombinatie.

De grote open tweede verdieping deel je in zoals jij wilt. De optionele dakkapel zorgt voor nog meer ruimte en de mogelijkheid om twee extra (slaap)kamers te realiseren. En ben je op zoek naar nog meer leefruimte, kies dan voor een uitbouw van 1,2 m1, 2,4 m1 of 3,6 m1.

Aan de impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Kleurencombinaties onder voorbehoud wijzigingen.

Afhankelijk van de positie van het bouwnummer kan de omgeving afwijken ten opzichte van de getoonde impressie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 588

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 588

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn