Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in Nieuw Hemmelhorst, een veelbelovend nieuwbouwproject in de prachtige woonwijk De Bornsche Maten. Deze kindvriendelijke en gewilde wijk is de ideale locatie om te genieten van het moderne dorpsleven, terwijl je omringd wordt door groen en rust.

Nieuw Hemmelhorst biedt jou de unieke kans om te wonen in een zeer royale 2-onder-1 kapwoning met alle comfort en luxe die jij je maar kunt wensen. Met 4 slaapkamers op de eerste verdieping is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Of het nu gaat om het creëren van een speelkamer voor de kinderen of het inrichten van een stijlvol thuiskantoor, deze woningen bieden alle flexibiliteit die je nodig hebt.

Bij Nieuw Hemmelhorst draait alles om hoogwaardige afwerking en modern design. Elk detail is zorgvuldig gekozen om aan jouw wensen te voldoen. De woningen worden met de grootste zorg gebouwd en afgewerkt, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. En het beste van alles: deze woningen zijn energiezuinig en voldoen aan de laatste eisen, zo heeft het een lucht-warmtepomp en zonnepalen, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook profiteert van een energiezuinige en kostenbesparende woning.

De woningen worden verre van 'standaard' opgeleverd, bij de koop van deze woningen zijn namelijk al heel wat fijne extra's inbegrepen, te weten: - een compleet geïsoleerde garage/berging met een gelijkwaardige binnenafwerking zoals de woning (oppervlak meegenomen in het woonoppervlak); - op de begane grond van de woning is gekozen voor hardhouten binnen kozijnen met tochtkader en stompe vlakke volspaan deuren met degelijk RVS hang en sluitwerk; - geen standaard glazen bovenlicht boven deze kozijn, maar de wand loop boven de kozijnen door; - de houten gevelbekleding wordt uitgevoerd in een thermisch gemodificeerde gevelplank; - de complete kavel word na fundatie gereed verschoond met minimaal 350 mm schone teeltaarde op de plek waar tuin is getekend. Voor jou betekent dit dus een kavel waarop goede grond voor tuingebruik wordt opgeleverd!

Naast de prachtige woningen is Nieuw Hemmelhorst ook ideaal gelegen. Je bevindt je op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals scholen, kinderopvang, winkels en sportfaciliteiten. Daarnaast kun je genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van de Bornsche Maten, met het Beekpark, wandel- en fietspaden en waterpartijen.

Ben jij op zoek naar een moderne en comfortabele woning in een kindvriendelijke omgeving? Zoek niet verder! Nieuw Hemmelhorst biedt de perfecte combinatie van ruimte, luxe en duurzaamheid. Wacht niet te lang, want deze gewilde woningen zullen snel verkocht zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij de trotse eigenaar kunt worden van een prachtige 2-onder-1 kapwoning in Nieuw Hemmelhorst. Welkom thuis!

Let op: de getoonde plattegronden zijn een gespiegelde weergave.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 729

Overige

Perceel oppervlakte 276

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 729

Overige

Perceel oppervlakte 276

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne

Wooninfluencers

Laden..