Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Een unieke mogelijkheid om landelijk te wonen op een rustige locatie, waarbij u tevens de gelegenheid krijgt om wonen en werken te combineren. Dit alles wordt aangeboden in de vorm van een vrijstaand landhuis, met een fraai aangelegde, diepe achtertuin en duurzame eigenschappen dankzij de aanwezige zonnepanelen.

Het landhuis beschikt over een royaal woonoppervlakte van maar liefst 400m2, waardoor u kunt genieten van volop ruimte en comfort. Deze indrukwekkende omvang biedt tevens de mogelijkheid om verschillende functies aan uw woning toe te wijzen, zoals het inrichten van een kantoor aan huis of een praktijkruimte.

Naast de hoofdwoning beschikt het landhuis ook over een bijgebouw, welke zorgt voor nog meer ruimte en mogelijkheden. Dit bijgebouw kan dienen als extra accommodatie voor gasten, als atelier voor uw creatieve expressie, of als opslagruimte. De keuze is aan u om deze ruimte in te richten naar uw eigen wensen en behoeften.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met één van onze makelaars. Zij verwelkomen u graag aan de Wormerweg 24 in Westbeemster.

Indeling

Hoofdgebouw
Begane grond
We beginnen deze virtuele rondleiding in de oorspronkelijke woning welke gebouwd is in 1925. Op de begane grond van de woning kunt u genieten van een nette en licht afgewerkte ruimte. De vloer is grotendeels voorzien van plavuizen met vloerverwarming.  

De keuken is keurig en netjes onderhouden, en biedt alle gemakken die u zich maar kunt wensen. U kunt gebruikmaken van o.a. een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast en een vriezer.

Een extra luxe die deze begane grond biedt, is de aanwezige badkamer. Deze is van alle gemakken voorzien en beschikt over een ligbad, douche, wastafel en toilet. De begane grond vloer is tevens voorzien van een airconditioning. Niet alleen kun je de woning koelen in de zomer maar biedt ook een mogelijkheid tot elektrisch verwarmen. Los hiervan bevind zich op de begane grond ook een gezellige haard welke zorgt voor een knusse en warme sfeer op koudere dagen. 

Eerste verdieping
Middels de houten vaste trap komen we op de verdieping. Op deze verdieping van het huis bevinden zich drie ruime slaapkamers, een stookruimte en dakkapellen. Deze verdieping is heerlijk licht en netjes afgewerkt. De badkamer op deze verdieping is van uitstekende kwaliteit en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Bijgebouw/Atelier:
Begane grond
Het bijgebouw/atelier is netjes en licht afgewerkt, waardoor het zich uitstekend leent voor diverse activiteiten.
Ook hier bevind zich een comfortabele vloerverwarming op de begane grond vloer. Er een basis keukenblok/pantry aanwezig voor een goede kop koffie of een lekkere verfrissing.  Bovendien beschikt het bijgebouw/atelier over extra faciliteiten, zoals een separaat toilet, een gym en een badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Eerste verdieping
Als u de eerste verdieping van dit gebouw betreedt, komt u allereerst in het keukentje terecht. Vanaf daar zijn er twee trapjes die leiden naar het kantoor dat zich boven bevindt. Het kantoor biedt tevens de mogelijkheid om de trap naar de bergzolder te betreden.

De ruimtes op de eerste verdieping hebben een lichte afwerking, waardoor ze een heldere en open uitstraling hebben. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om de bergzolder te betreden.

Tweede verdieping
De tweede verdieping betreft een bergzolder.

Tuin
De tuin is architectonisch aangelegd en vormt een prachtig geheel met elkaar. Het landschapspark is met zorg ontworpen, zodat er relatief weinig onderhoud nodig is. Hierdoor kunt u vooral genieten van de tuin en het buitenleven. Kunt u het zich voorstellen, een parkwandeling door de eigen tuin. Als dat geen lekkere onderbreking van de werkdag is. 

Daarnaast beschikt u over een ruime berging, een overkapping en een carport. Deze bieden voldoende opbergruimte voor uw tuin- en andere spullen. Bovendien biedt de overkapping bescherming tegen regen en zon, zodat u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten.

Omgeving
De Westbeemster betreft een ideale locatie voor wie graag rustig en landelijk wilt wonen. Met zijn landelijke uitstraling en groene omgeving is het hier een oase van rust. Het ruime perceel en de prachtige tuin maken dit echt een paradijsje.

Hoewel het aantal voorzieningen in Westbeemster zelf niet erg groot is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Op slechts 10 minuten fietsen bevindt zich het gezellige dorp De Rijp, waar u verschillende voorzieningen kunt vinden. Ook de stad Purmerend ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto en biedt alle denkbare voorzieningen.

Bijzonderheden
- 21 zonnepanelen;
- Parkeren op eigen terrein;
- Energielabel C;
- Bijgebouw/Atelier is 211 m2 aan woonruimte. 

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 06-10-2029.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 404
Inhoud woonhuis 1515

Overige

Perceel oppervlakte 13300
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 404
Inhoud woonhuis 1515

Overige

Perceel oppervlakte 13300
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

Vergelijkbaar in de buurt

De nieuwste koopwoningen in Westbeemster