Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrije kavel voor nieuw te plaatsen chalet aan de Zeeuwse kust

Prijs: € 112.000,--
Camping: Recreatiepark Grevelingenpolder
Hond toegestaan: nee
Openingstijden: heel jaar
Commerciële verhuur: niet toegestaan
Kavel: 26
Oppervlakte kavel: 164 m2
Huurindicatie kavel: € 4.899,--
Merk-Type: Arcabo kust XL
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2 

—------------------

Er is een nieuw Arcabo chalet geplaatst op kavel 26. Dit complete chalet met moderne uitstraling heeft twee slaapkamers, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming, wat een comfort.

De gezellige woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. Je hoeft hier alleen nog maar op zoek te gaan naar meubelen en het naar je eigen smaak in te richten. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, gaskeuring, onderzijde afwerking, twee opstappen en de tuinaanleg.

-------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag