Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw chalet te koop op Chaletpark de Paardenwei, Zeeuws-Vlaanderen
 
Prijs: € 108.500,-
Camping: Boerencamping de Paardenwei
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: heel jaar geopend
Verhuur: Nee, in overleg 
Kavel: 70, 72, 73
Oppervlakte kavel: 418 m2
Huurindicatie kavel: € 3.210,--
Merk-Type: Arcabo Kust XL
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: Centrale verwarming
Slaapkamer: 2
Inventaris: niet inclusief
 
Chaletpark de Paardenwei, Zeeuws-Vlaanderen
Camping de Paardenwei in Zeeuwse-Vlaanderen heeft uitbreidingsplannen die vanaf augustus 2023 van start gaan. Er wordt een mooi park aangelegd met de toepasselijke naam: Chaletpark de Paardenwei. Er komen 12 ruime kavels met chalets die van alle luxe voorzien zijn en perfect passen in het natuurlijke landschap. 

Het model Arcabo Kust XL is geplaatst op kavel 70, 71, 72 & 73 en heeft een moderne en natuurlijke uitstraling door de mooie houtlook. Er wordt hard gewerkt aan de tuinen van deze omvangrijke kavels. De chalets krijgen een ruim terras over heel de lengte van het chalet en een groene grasmat die voor je onderhouden wordt.

Heb je interesse in een chalet op dit nieuwe park in het Zeeuwse Oostburg en wil je graag geïnformeerd worden over de verschillende mogelijkheden? Maak eens een afspraak, we laten de chalets graag zien op de showroom of op locatie!

—-----------------

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels  aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.


 


Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag