Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw chalet te koop op landelijke camping, Zeeuws-Vlaanderen

Prijs: € 144.500,--
Camping: Boerencamping de Paardenwei
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: heel jaar
Commerciële verhuur: niet toegestaan
Kavel: 77
Oppervlakte kavel: 418 m2
Huurindicatie kavel: € 3.210,--
Merk-Type: Hansson Zeemist 
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2 
Inventaris: niet inclusief

De camping gaat uitbreiden met een kleinschalig project: Chaletpark de Paardenwei. Ruime kavels met hoogwaardige chalets waar je het hele jaar door kunt recreëren. 

Het mooie model Hansson Zeemist is op kavel 77 geplaatst. Het chalet heeft twee slaapkamers met voldoende kastruimte en fijne bedden. Door de grote ramen aan de voorzijde en de schuifdeuren naar de tuin heb je optimaal profijt van het daglicht. De moderne keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetron, gasfornuis met afzuigkap en een afwasmachine. De luxe badkamer heeft een ruime douche, een toilet en een wastafel met meubel. n.

Jaarhuur & info
Chaletpark de Paardenwei is het hele jaar geopend en de hond is welkom op het park. De kavels hebben een oppervlakte van 460 m2. De jaarhuur voor 2023 bedraagt €3.210,--. Dit is inclusief toeristenbelasting, wifi en exclusief het verbruik. Commerciële verhuur is niet toegestaan maar familie en bekenden kunnen in overleg gebruik maken van het chalet.

—------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag