Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volledig verbouwde en gerenoveerde bungalow met guesthouse op top locatie in Cadzand-Bad! Bestaande uit 2 gebouwen op 2 percelen!

Ligging:
Prachtige vrijstaande bungalow met in de tuin een vrijstaand guesthouse. Het geheel is onlangs compleet gerenoveerd waarbij alles is vernieuwd. Zoals; vloeren, sanitair, keuken, kozijnen, dakbedekking, dakisolatie, elektra, technische installaties, oprit en terras etc. Zoekt u een huis waar u niks hoeft te doen en direct kunt genieten dan is dit het perfecte huis!
Gelegen op twee aan elkaar grenzende percelen op een prachtige locatie met aan de voorkant een groene weide met daarachter de duinen en het strand. In de voortuin is er parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Kortom een fantastisch huis waarbij u ook al vroeg in het jaar heerlijk buiten kunt genieten in de wind beschutte tuin op het zuiden!
Te voet staat u binnen enkele minuten op het mooie brede zandstrand van Cadzand-Bad. Hier vindt u ook strandpaviljoen ‘’Moio beach’’ waar het mogelijk is om mee te doen aan de diverse strandactiviteiten de ze aanbieden zoals golfsurfen, stand Up Paddle, bodyboarden, powerkiten maar uiteraard ook voor het genieten van een hapje, drankje en de ondergaande zon!

Indeling:
Via de voordeur komt u binnen in de ruime hal met ruimte voor de garderobe.
Vanuit de hal zijn alle ruimtes op de begane grond te bereiken.
Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de imposante glazen pui op over gehele breedte van de woonkamer, door dit raam en het grote raam aan de westzijde kunt u ook binnen de hele dag genieten van de zon die naar binnen schijnt. Het hoge plafond in de woonkamer geeft een extra ruimtelijk gevoel.
De ruime woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar het terras en staat in open verbinding met de keuken. Deze moderne Siemens keuken met kookeiland is voorzien van alle nodige en geïntegreerde inbouwapparatuur zoals 3 pits- kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasmachine, spoelbak, koelkast, diepvries en combi-oven. Tevens is er in de woonkamer als extra een open haard met extra warmeluchtcirculatie voor de gezellige winterse avonden.

Er zijn twee ruime slaapkamers voldoende groot voor een tweepersoonsbed en kastruimte. De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche met regendouche, wastafel met meubel en bidet. Apart toilet met fonteintje.

Het extra bijgebouw kan als gastenverblijf gebruikt worden met eigen keuken, badkamer en slaapkamer.

Tuin:
Ruime tuin rondom de woning met terras op het zuiden met vrij uitzicht op groene zone. Door de gunstige ligging is er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zon in de tuin. Doordat de achtertuin windbeschut is kan er vroeg in het jaar buiten gezeten worden in het zonnetje.
Aan de voorkant van de woning bevindt zich de oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein. Tussen het guesthouse en de woning en de achtertuin is er een stenen muurtje met een poort om in de achtertuin te komen.
In de tuin is er de mogelijkheid voor een zwembad.

Extra’s:
- volledig begane grond
- compleet gerenoveerd en instapklaar
- ontworpen door interieurdesigner
- op slechts enkele minuten lopen van strand en zee
- deels aluminium kozijnen met triple beglazing
- deels kunststofkozijnen met dubbel glas
- veiligheidsdeur
- Italiaanse vloertegels in inkomhal, badkamer en toilet.
- LED-verlichting met bewegingsmelders
- elektrische rolluiken
- tuin op het zuiden
- windbeschut terras
- parkeerplaats voor meerdere auto’s

Kortom een unieke woning en tuin die u moet zien en ervaren en een interessante investering voor de toekomst!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1971

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 493

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 830
Glas isolatie Ja
ElektrischeCV Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1971

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 493

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 830
Glas isolatie Ja
ElektrischeCV Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars