Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Prachtig gerenoveerd appartement gelegen op de begane grond met terras op het westen. Door de ligging aan de rand van het perceel is er volop privacy op het terras en tuin! Het appartement is gelegen in een gebouw met 4 appartementen (2 parterre en 2 etage). In 2017 is het appartement compleet gerenoveerd met onder andere; nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloer, nieuwe kunststofkozijnen waaronder de grote schuifpui werden geplaatst in 2020. Kortom instap klaar!

Wijk de Brabander is een rustig gelegen wijk aan de rand van Cadzand-Bad. De wijk bestaat uit enkele straten en er is een mix van verschillende woningtypes, zo zijn er appartementen, vrijstaande woningen en rijwoningen. Vanuit de wijk staat u te voet binnen 5 minuten op het mooie brede zandstrand. Hier vindt u ook strandpaviljoen ‘’Moio beach’’ waar het mogelijk is om mee te doen aan de diverse strandactiviteiten de ze aanbieden zoals golfsurfen, stand Up Paddle, bodyboarden, powerkiten etc.

Indeling:
Via een klein overdekt portaaltje komt u bij de ingangsdeur van het appartement.
Bij binnenkomst in het appartement komt u in de hal. Vanuit de hal zijn alle ruimtes te bereiken. Doordat de deur naar de woonkamer van glas is, is er direct een doorkijk naar de woonkamer en naar buiten.
De woonkamer heeft een grote raampartij met glas tot laag aan de grond en over de hele breedte van het appartement. Er komt dus enorm veel licht en zon binnen.
Op zonnige dagen kan men de grote schuifpui volledig openen waardoor u het terras en de buitenruimte optimaal betrekt bij de woonruimte. Tevens is er een elektrisch bediende zonneluifel en een plafondventilator.
De open keuken in hoekopstelling is erg stijlvol, modern en passend bij de stijl van het appartement. De keuken heeft veel opbergruimte en is voorzien van alle nodige en geïntegreerde inbouwapparatuur als; 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi- magnetron en vaatwasmachine.
Er zijn 2 slaapkamers (van 3 slaapkamers zijn 2 slaapkamers gemaakt, indien 3 slaapkamers gewenst zijn zou dit terug aangepast kunnen worden) De moderne badkamer heeft een douche en wastafel en ook deze is helemaal in stijl passend bij het appartement. Naast de badkamer is er een kleine berging met cv-opstelling en wasmachine. Verder is er een apart toilet.

Terras:
Het terras is gelegen op het westen waarbij u het grootste gedeelte van de dag kunt genieten van de zon. Doordat het terras erg beschut ligt kan er ook al heel vroeg en tot heel laat in het seizoen buiten gezeten worden. Tevens heeft u volop privacy omdat het appartement gelegen is aan de rand van het perceel. Hierdoor is er geen inkijk en ervaart u het als uw eigen stukje privé tuin.

Berging:
Bij het appartement hoort een eigen berging (2m x 1,10m) voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen of strandspulletjes.

Zwembad:
In de gemeenschappelijke binnentuin is er een zwembad die geopend is tijdens het seizoen (± mei tot september). Het zwembad kan door de appartementseigenaren en eventuele huurders gebruikt worden.

Extra’s:
- compleet gerenoveerd
- instapklaar!
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2020)
- Intergas HRE 36/30 cv-ketel 2018
- vliegenhorren bij de ramen
- plafondventilator
- terras en tuin op het westen
- buitenverlichting
- elektrisch zonnescherm
- dak vernieuwd 2019
- eigen berging (2 x 1,10m)
- gebruik buiten zwembad
- voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct voor de deur

Het appartement wordt aangeboden inclusief complete inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 190

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 190

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars