Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe Arcabo chalet te koop, direct aan het Grevelingenmeer

Prijs: € 109.000,--
Camping: Vakantiepark Grevelingenpolder
Kavel: 49
Hond toegestaan: nee 
Openingstijden: januari t/m december
Commerciële verhuur: niet toegestaan
Oppervlakte kavel: 160 m2
Huurindicatie kavel: € 4.899,--
Merk-Type: Arcabo Orlando
Afmetingen: 11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2020
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2 met 5 slaapplaatsen

—------------------

Op Vakantiepark Grevelingenpolder, in het mooie plaatsje Brouwershaven, staat dit fraaie en luxe Arcabo chalet. De mooie keuken is compleet, met veel kastruimte, een combimagnetron en een vaatwasser. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine, in de slaapkamers staan natuurlijk goede bedden en ook de overige meubels en accessoires zijn bij de prijs inbegrepen. Het chalet is uitgerust met centrale verwarming, een goede reden om ook in de wintermaanden veel gebruik te maken van deze fijne stek. 

Jaarhuur & info
Vakantiepark Grevelingenpolder is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Stadje Brouwershaven en het Grevelingenmeer maar ook op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. Het park is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarhuur voor 2024 bedraagt € 4.899,--. Dat is inclusief de toeristenbelasting, het gebruik van de berging, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan.


Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag