Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Recreatiewoning en chalet te koop op eigen grond, Stelleplas

Kavel 173/174 is één kadastrale kavel met twee opstallen en de perfecte combinatie voor verhuur. Het bedrijf Villa Viva verzorgt in samenwerking met Novasol het hele traject dat past bij jouw wensen. Van boekingen en schoonmaak organiseren tot en met de financiële afwikkeling. Novasol heeft een uitstekende promotie via de eigen website, internet, reisbureau partners en sociale media. 

Wooden Lodge
De lodge op deel 174 heeft een houten buitenbekleding, eigentijdse indeling en sfeervolle inrichting. Het staat op een betonnen fundament en heeft een hoge kwaliteit van materialen, bouw en afwerking. Door de indeling en de hoge plafonds zijn alle ruimtes goed benut en de living extra ruim. Door de vele deur- en raampartijen is het er heerlijk licht en de houten details die je overal tegenkomt maken het extra sfeervol. Het huisje wordt zeer comfortabel verwarmd door centrale verwarming. Bouwjaar: 2020

Chalet
Het chalet op deel 173 heeft kunststof buitenbekleding, een standaard indeling met twee slaapkamers en ruime badkamer. De inrichting is praktisch maar wel gezellig door de stoere kleuren en houten materialen. Dat geeft de gasten ook tijdens de vakanties een huiselijk gevoel. Ook het chalet heeft centrale verwarming. Bouwjaar: 2022

Jaarlijkse kosten en bij aankoop
Bij aankoop van de lodge en chalet met daarbij behorende grond, word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Bijkomende kosten bij aankoop van de kavel en opstallen zijn overdrachtsbelasting en notaris- en gemeentelijke kosten. De jaarlijkse kosten bestaan uit de parkbijdrage, energiekosten, gemeentelijke kosten en een abonnement voor internet en televisie.

Perfect toch? 
Zelf volop kunnen genieten in het Zeeuwse en verhuren met mooie resultaten. Ben je nieuwsgierig geworden en ben je op zoek naar een vakantiepark waar de hond welkom is en de grond je eigendom? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maak een keuze
Aantal kamers 4

Overige

Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 370
Kwaliteit object Luxe
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maak een keuze
Aantal kamers 4

Overige

Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 370
Kwaliteit object Luxe
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag