Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fijne twee onder één kapwoning vind je in de populaire woonwijk “Over de dijk” in Heinkenszand. De huidige eigenaar heeft al voorgesorteerd op een gasloze toekomst, want er is al 2 jaar geen gas verbruikt; de elektra voor warm water van de warmtepompboiler, verwarming en koeling middels airco wordt opgewekt met 10 zonnepanelen. Met 3 slaapkamers op de 1e verdieping en de mogelijkheid voor een 4e op de royale 2e verdieping is dit de perfecte gezinswoning. De tuin ligt lekker op het zuidoosten, waardoor je verzekerd bent van de hele dag zon! Superfijn wonen doe je in deze gemoedelijke straat. De hele wijk is rustig en kindvriendelijk. Ten opzichte van alle voorzieningen die dit dorp biedt ligt deze woning heel gunstig en de A58 bereik je binnen 3 autominuten!

Heinkenszand heeft een spilfunctie in de regio en biedt tal van voorzieningen als scholen, kinderopvang, supermarkten en horeca. Ook qua natuur woon je lekker centraal, je hebt hier een geweldige uitvalsbasis; heerlijk wandelen en fietsen in “de achtertuin; de zak van Zuid Beveland”, maar ook struinen over dijken en door duinen en kilometers lange strandwandelingen maken.

Fijn binnenkomen is het bij nummer 12; overdekt doe je de voordeur open. Hoe prettig dat is ervaar je bij een regenbui als je bepakt en bezakt snel naar binnen wilt... Hier doe je dat lekker droog! Via de voordeur betreed je de hal met het toilet en de trapopgang naar boven, aansluitend vind je de woonkamer. Deze is tuingericht en lekker licht door de grote schuifpui. De open keuken ligt aan de voorzijde van het huis en is in U-vorm opgesteld. Erg fijn zijn de ramen hier aan de voorzijde en zeker het hoekraam waardoor je goed overzicht hebt op de straat is een leuk detail. Aan de achterzijde is de bijkeuken, waar plaats is voor je witgoed. Ook is hier de achterdeur naar de tuin en een deur die toegang biedt naar de oprit.

De overloop op de 1e verdieping biedt toegang tot een drietal slaapkamers ( 5.03 x 2.96, en 2 van 2.49 x 3.00 m.) en de badkamer. Deze is lekker ruim en voorziet in een bad, een toilet, een wastafelmeubel en douchehoek.

De zolder biedt een zee aan ruimte. Eventueel kun je hier een 4e slaapkamer realiseren.

De tuin is van een prima formaat, is gezellig ingericht met veel beplanting en twee terrassen, één achter in de tuin en één tegen de achtergevel. De tuin is geheel omsloten. De tuin ligt lekker op de zon, wat garant staat voor heel wat fijne zonuurtjes. De garage heeft standaard afmetingen, is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en een deur naar de tuin.

Deze woning…
- Is gebouwd in 2007
- Is geheel geïsoleerd
- Heeft hele lage energiekosten
- Heeft op de 1e verdieping (witte) rolluiken aan de voor en achterzijde
- Wordt verwarmd middels een tweetal airco’s (Hisense/Hitachi koelen en warmen (zeer stil))
- Krijgt warm water via een warmtepompboiler type Auer EDEL 200 liter
- Is voorzien van 10 zonnepanelen
- Heeft aan de achterzijde een gevelbrede elektrisch bedienbaar (zwart-wit gestreept) zonnescherm met slechtweerssensor

Als jij interesse hebt in dit leuke gezinshuis en het graag wilt komen bezichtigen, dan kun je via de bezichtigingsaanvraag op de website waar je deze woning hebt gevonden een aanvraag doen. Wij zullen je dan snel bellen om een bezichtiging in te plannen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 483
Aantal verdiepingen 2

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 263
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 483
Aantal verdiepingen 2

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 263
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?