Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze prachtig onderhouden recreatiewoning, geschikt voor 6 personen en voorzien van een eigen parkeerplaats, bevindt zich in een ruime en aantrekkelijke omgeving. Gebouwd in 2006, staat de woning op een perceel van 323m2 eigen grond. Dankzij de unieke ligging aan het water geniet u van een schitterend uitzicht. De inrichting van de woning is zeer sfeervol, uitgevoerd in een beachstyle thema.

Woonkamer
De woonkamer is knus en gezellig ingericht. Deze ruimte is ingedeeld in een zit- en eetgedeelte. Door de aanwezigheid van de grote ramen en tuindeuren geniet u van veel daglicht in deze kamer. De tuindeuren brengen u toegang tot de veranda waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht, de rust, een goed boek of een hapje en een drankje. Is het wat kouder dan kunt u lekker bij de elektrische sfeerhaard zitten, hoe gezellig is dat!

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer wat ervoor zorgt dat u altijd in contact blijft met uw gezelschap als u een maaltijd aan het bereiden bent. De grote keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleur met een aanrechtblad in een contrasterende kleur. In de keuken treft u: een rvs spoelbak, 4 pits gasfornuis, rvs afzuigkap met verlichting, koel/vries combinatie, oven, nieuwe magnetron en een nieuwe vaatwasser. Ook aan deze zijde zijn tuindeuren die u natuurlijk heerlijk kunt open zetten als u de maaltijd aan het bereiden bent.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer met 2 boxspring bedden Hier is ook ruimte voor een kinderbedje. Door de dubbele ramen komt veel licht naar binnen. Wilt u televisie kijken op de slaapkamer, dat kan! Mooie grote kast om uw spulletjes in op te bergen en een gezellig zitje.

Slaapkamer 2
Hier staan twee boxspring bedden in die los van elkaar staan. Smalle kledingkast om je spullen in op te bergen. Leuke decoratie en een tafel en een stoel dat als bijvoorbeeld kaptafel kan dienen.

Slaapkamer 3
Twee boxspring bedden en een smalle kledingkast staan in deze slaapkamer Verder is er een kiep kantel raam zodat er voldoende frisse lucht binnen kan komen.

Badkamer
Deze sanitaire ruimte is voorzien van lichtkleurige wandtegels en donkerkleurige vloertegels wat het geheel een mooie uitstraling geeft. In deze ruimte vindt u het tweede toilet, douchecabine een wastafelmeubel en een ligbad. Onder de wastafel vindt u een kast voor bijv. het opbergen van de handdoeken en boven de wastafel hangt een spiegelkast met verlichting wat natuurlijk ideaal is voor het scheren, aanbrengen van make-up of het kammen van uw haar.

Omschrijving van het park
Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Aquadelta in Bruinisse. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuurlijke watersportactiviteiten, op dit vakantiepark in Zeeland vind je alles wat je nodig hebt voor the best quality time. Ook is er op het park het hele jaar door van alles te beleven dankzij de uitgebreide faciliteiten, waaronder het Fun & Entertainment programma met ons vriendelijke huisdier Senno. Summio Parc Aquadelta is jouw ideale vakantiebestemming aan het water!

Omschrijving van de omgeving
Summio Parc Aquadelta, gelegen in het schilderachtige Zeeuwse landschap, biedt diverse accommodaties omgeven door groen. Het park beschikt over faciliteiten zoals een overdekt zwembad en tennisbanen. Gasten kunnen genieten van watersporten op het Grevelingenmeer en de natuurlijke schoonheid van de omgeving verkennen via wandel- en fietspaden. Nabijgelegen steden als Zierikzee en Renesse bieden historische en culturele attracties voor een veelzijdige vakantie-ervaring.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 274
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 323
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 274
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 323
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl