Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Deventer

Op zoek naar een woonruimte in Deventer? Dit fijne appartement is per direct beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

De ligging en bereikbaarheid van het Deventer

De woonruimte ligt in een rustige, gezellige woonwijk. Even wat boodschappen nodig? Het winkelcentrum bevindt zich op nog geen 5 minuten loopafstand. Als je een auto hebt, kun je deze makkelijk voor de deur parkeren!

Naast dat je makkelijk de bus kunt pakken sta je met de fiets binnen een paar minuten in het gezellige centrum! Hert centrum van Deventer heeft alles voor een geslaagd dagje shoppen. Naast de grote winkelketens vind je er ook veel leuke en verrassende winkeltjes. Als sinds de vroege middeleeuwen was er een markthandel in de stad. Benieuwd naar de markt? In Deventer is er elke dinsdag tot en met zaterdag een markt. Super gezellig!


Hoe zien de woonruimte in Deventer eruit? 

Dit appartement beschikt over drie kamers, een ruime woonkamer, keuken, badkamer, een zolder en een achtertuin.

Naast dat je in een fijne woning woont, woon je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en fijne leefomgeving. Dus draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Deventer bij Gapph? 

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn € 442,36. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Ook hebben wij in deze wijk regelmatig vergelijkbare bovenwoningen beschikbaar met een balkon. De maandelijkse kosten hiervan zijn € 475,06. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 72

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 72

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl