Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

GEACHTE WONINGZOEKENDE. HELAAS, WEGENS EEN BIJZONDER HOGE AANTAL REACTIES IS ER GEEN RUIMTE MEER VOOR EXTRA BEZICHTIGINGEN. UW REACTIE WORDT VANAF HEDEN AUTOMATISCH OP DE RESERVELIJST GEZET. U ONTVANGT ENKEL BERICHT WANNEER ER RUIMTE IS ONTSTAAN OM U IN TE PLANNEN.

Nieuw in de verkoopgenomen deze zeer ruime woning in Almere in de wijk Tussen de Vaarten Zuid. Een zeer populaire en prominente buurt in Almere.

Let op: Deze woning bieden wij u aan middels een Bieden Vanaf Prijs!!

De verbindingen vanaf het Charley Tooropstraat 16 zijn heel goed. Voor OV-reizigers alsmede automobilisten. Op fietsafstand vindt u het treinstation van Almere- of kunt u gebruik maken van de busbaan die zelfs nog dichterbij is. De automobilist zit in een oogwenk op de A6 waar u richting Lelystad(A6) of richting Amsterdam/Hilversum(A6/A1) de snelweg op kunt draaien. Ook draait u vanaf deze locatie via de A6 binnen mum van tijd de A27 op die u naar Hilversum/Amersfoort(A1)/Utrecht brengt. Amsterdam bereikt u in 25 minuten, zelfs tijdens de reguliere spits. Dit komt omdat de snelweg van en naar Amsterdam verbeterd is. In de omgeving kunt u onbeperkt gratis parkeren. U kunt bij deze woning pal voor de deur parkeren.

Highlights:
- Zeer ruime woning van 142m2;
- Centraal gelegen voor OV en de auto;
- Zonnig dakterras;
- Kindvriendelijke buurt met dichtbij een speeltuin;
- Goed onderhouden buitenschil

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met apart toilet, deur naar de woonkamer, zeer ruime L-vormige keuken met een granieten blad, koelkast en vriezer, elektrisch koeken, inbouw oven en inbouw vaatwasser. Een ruim eetgedeelte een zeer ruim woongedeelte. Het leuke is dat u zowel aan de voor- als de achterzijde een aluminium onderhoudsarme schuifpui heeft waardoor er bijzonder veel daglicht de woonkamer inkomt.

1e etage:
Ruime overloop, 3 ruime slaapkamers en een fijne en ruime badkamer met een wastafel, het 2e toilet van de woning, een inloopdouche en een apart ligbad.

2e etage:
Een ruime voorzolder waar u alle faciliteiten vindt om de wasmachine en droger te plaatsen en aan te sluiten. Ook vindt u hier de mechanische ventilatie box en de aansluitingen ernaar toe. De zolderetage herbergt tevens een bijzonder ruime kamer. Momenteel wordt deze gebruikt als opslag, maar hier is een flinke master bedroom van te maken. Deze slaapkamer biedt toegang tot het dakterras. Als u de luxe zoekt van een grote slaapkamer met een privé dakterras, dan bent u hier aan het juiste adres!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 142
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 183
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 142
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 183
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Dort Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..