Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website en reserveer jouw plek om deze parel in de Bouwmeesterbuurt met eigen ogen te bewonderen. Speciaal voor jou, de starter op de woningmarkt, presenteren wij een thuis met een canvas van mogelijkheden. Ontdek de ruimte, het licht en de vrijheid die deze tussenwoning biedt. Met een solide basis, een tuin vol potentie en een locatie die je hart sneller doet kloppen, is dit de plek waar jouw woonavontuur begint. Laat je inspireren door de groene omgeving en maak van dit huis jouw droomthuis.

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs! (starting price).#Ymereverkoopt

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

Ruime woonkamer met veel daglicht en uitzicht op de tuin
Open keuken in hoekopstelling met gaskookplaat
Drie casco slaapkamers op de eerste verdieping
Complete badkamer met alle benodigdheden
Extra opbergruimte op de vliering
Diepe achtertuin met berging en veel potentie

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden. De ruime woonkamer verwelkomt je met open armen en nodigt uit tot eindeloze avonden van gezelligheid en ontspanning. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en bieden een sereen uitzicht op de nog te ontdekken tuin. De begane grond is basic afgewerkt, een blanco canvas wachtend op jouw creatieve penseelstreken.

De keuken, strategisch geplaatst aan de voorzijde van de woning, biedt alle ruimte voor culinaire experimenten. De hoekopstelling en de gaskookplaat zijn slechts het begin; hier kun je jouw droomkeuken realiseren.

De trap naar boven leidt je naar de eerste verdieping waar drie slaapkamers zich als onbeschreven bladzijden aan je presenteren. De casco afwerking betekent dat je hier jouw persoonlijke stijl tot leven kunt brengen. De badkamer, compleet met wastafel, douche, toilet en aansluiting voor de wasapparatuur, is jouw privé-spa waar je de dag van je afspoelt.

Heb je meer ruimte nodig? De tweede verdieping herbergt een vliering die schreeuwt om jouw spullen. En dan de tuin... een diepe achtertuin die wacht op jouw groene vingers om getransformeerd te worden in een oase van rust.

VOORWAARDEN EN MOGELIJKHEDEN

Deze woning komt met enkele bijzondere voorwaarden.;
- Biedingen kunnen alleen via het biedportaal van Ymere uitgebracht worden;
- Zo is er een voorrangsregeling voor huurders van Ymere
- De woning is aangemeld als woonhuis maar betreft een appartementsrecht.
- Clausule verkoper nooit gewoond van toepassing;
- Zelfbewoningsplicht van toepassing (woning mag niet verhuurd, verkocht worden binnen 3 jaar)
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbest clausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip notarissen;
- Aanvaarding: uiterlijk 6 weken na tekenen van de koopovereenkomst

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek deze tussenwoning in Almere Buiten, een startklare basis voor jouw woonwensen. Met een woonoppervlakte van 84 m2, drie slaapkamers en een diepe achtertuin biedt het huis volop ruimte. De woonkamer baadt in het licht en de open keuken wacht op jouw culinaire creaties. De eerste verdieping biedt drie casco slaapkamers en een complete badkamer. Extra opbergruimte vind je op de vliering. De tuin is klaar voor jouw groene dromen, en met de berging heb je altijd ruimte voor je gereedschap. Een thuis met potentie, wachtend op jouw persoonlijke touch.

Voel, zie, beleef en creëer jouw eigen thuis in de Bouwmeesterbuurt. Met de natuur als jouw buurman en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit de ideale start voor jouw toekomst. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en plan direct een bezichtiging in. Jouw droomhuis wacht op jou!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere