Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN MODERNE THUISHAVEN VOOR GEZINNEN
Ontdek je droomhuis in de levendige wijk Tussen de Vaarten, waar de combinatie van gemak, comfort en stijl vooropstaat. Met scholen, recreatie en het centrum van Almere binnen handbereik, is dit de plek waar je kinderen veilig opgroeien en waar je zelf kunt ontspannen na een drukke dag. 

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
- Parkeer je auto op de oprit aan de voorzijde van de woning. Middels de oprit kom je bij de uitnodigende royale voortuin op het zuid-oosten, die je verwelkomt in een hal met toiletruimte en een aparte wasruimte.
- Een royaal opgezette woonkeuken met kookeiland, voorzien van inbouwapparatuur en comfortabele vloerverwarming.
- Een ruime woonverdieping op de eerste etage, compleet met een extra keukenblok en een tweede toilet voor optimaal gemak.
- Drie heerlijke slaapkamers op de tweede verdieping, samen met een stijlvolle badkamer ingericht met een wastafel, douchecabine, toilet en een designradiator.
- Duurzaam en energiebewust wonen dankzij de 10 aanwezige zonnepanelen  en een energielabel A+

DE PERFECTE PLEK OM TE GROEIEN EN TE BLOEIEN
Wanneer je deze woning binnenstapt, voel je direct de ruimte die de woning biedt. Met een woonoppervlakte van circa 156 vierkante meter en een perceel van 249 vierkante meter biedt dit huis alle ruimte die je nodig hebt om als gezin te floreren. 

Open de voordeur en stap de toekomst binnen. De hal, jouw persoonlijke ontvangstcomité, leidt je langs de praktische facetten van het dagelijks leven: van jassen ophangen tot de was sorteren, alles heeft hier zijn plek. De begane grond is het kloppend hart met de royale woonkeuken. 

Een verdieping hoger vind je de woonkamer, waar grote ramen het natuurlijke licht binnenlaten en waar je uitkijkt over de levendige buurt. Deze etage, met zijn separaat toilet en keukenblok, biedt de perfecte setting voor dat felbegeerde moment van rust. 

De tweede verdieping biedt drie slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel en designradiator. 

Stap naar buiten en voel de rust van de zuidoostelijk gelegen tuin, waar de eerste zonnestralen je groeten en waar de kinderen veilig kunnen spelen in het zicht van de keuken. De houten berging biedt ruimte voor fietsen en tuingereedschap, terwijl je auto altijd een plekje vindt op eigen terrein.

EEN DUURZAME TOEKOMST ONDER DE ZON
Niet alleen de warme zon, maar ook de 10 zonnepanelen op het dak zorgen voor een energiezuinig en kostenefficiënt thuis. Stel je voor: lagere energierekeningen terwijl je bijdraagt aan een groenere wereld.

DE ESSENTIE KORT SAMENGEVAT
- Zonnige voortuin op het zuid-oosten met een houten berging.
- Energie-efficiënt door vloerverwarming en 10 zonnepanelen.
- Royale woonkeuken met inbouwapparatuur en kookeiland.
- Drie slaapkamers en een badkamer op de tweede verdieping.
- Parkeren op eigen terrein, een luxe in de huidige woonmarkt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 552

Overige

Perceel oppervlakte 249
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 552

Overige

Perceel oppervlakte 249
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere