Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN GEMODERNISEERDE UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS 

Welkom in deze instapklare woning, een ideale match voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar balans tussen comfort en duurzaamheid. In 2017 is dit huis volledig vernieuwd, waardoor het nu een zorgeloze woonervaring biedt. Met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een energiezuinig karakter dankzij 16 zonnepanelen en energielabel B, is dit huis een slimme keuze voor de toekomstgerichte bewoner.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Gemoderniseerd: In 2017 is het huis volledig bij de tijd gebracht met moderne voorzieningen en een frisse uitstraling.
Ruime Parkeergelegenheid: Met een oprit die plaats biedt aan drie auto's, is er altijd voldoende parkeerruimte voor jou en je bezoek.
Energiezuinig: Profiteer van de goede isolatie en de 16 zonnepanelen, dit zorgt voor een lagere energierekening. Op iedere verdieping zijn er zuinige, stille airco´s geplaatst.
Instapklaar: Dit huis is direct bewoonbaar zonder dat je hoeft te klussen of te renoveren.
Zonnige dakterras: Royaal en zonnig dakterras van maar liefst 5.20 meter bij 3.85 meter
Tuin op het Zuidwesten: Geniet van de middag- en avondzon in je eigen tuin, ideaal voor ontspanning.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

De woning beschikt o.a. over 4 slaapkamers, moderne uitgevoerde keuken, lichte woon- eetkamer, een moderne badkamer, eigen oprit en een veranda met berging. De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

BEGANE GROND
Vanuit de entree heb je toegang naar de kelder, waar zich de vernieuwde meterkast met maar liefst 16 groepen bevindt. Modern toilet, voorzien van een wastafelmeubel en spiegel met LED verlichting. Lichte woon- eetkamer voorzien van vloerverwarming. De moderne, luxe keuken, voorzien van vloerverwarming is bereikbaar middels de schuifdeuren. De keuken is voorzien van een oven, magnetron, koffiemachine, wokbrander, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en een Quooker. Alle inbouwapparatuur is van hoge kwaliteit (Bosch). Door middel van openslaande deuren is er toegang tot de tuin. De woning is in 2017 uitgebouwd en geïsoleerd.

1e VERDIEPING
Vanuit de overloop zijn de 2 slaapkamers bereikbaar. Één kamer is nu in gebruik als walk-in closet, hier kan eventueel een slaap of werkkamer gerealiseerd worden. Een ruime 2e slaapkamer, voorzien van een vaste kast. Moderne badkamer, voorzien van vloerverwarming, dubbel wastafelmeubel met spiegel voorzien van LED verlichting en inloopdouche. Tevens is  het royale dakterras via de overloop bereikbaar. Het ruime dakterras van 5.20 meter bij 3.85 meter. Hoe deel jij deze ruimtes in?

2e VERDIEPING
Vanuit de overloop bereik je 2 slaapkamers van goed formaat. Beiden slaapkamers beschikken over een Velux dakraam. Hierdoor komt er veel aangenaam licht naar binnen. Tevens is op de overloop, middels de vaste kasten, de aansluiting van de wasmachine gesitueerd. De zolder is geïsoleerd en de nokpannen zijn vernieuwd. 

TUIN
De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is onderhoudsarm en verzorgd aangelegd. Achter in de tuin staat de veranda met schuifpanelen en een berging voorzien van openslaande deuren. De veranda is volledig geïsoleerd en is voorzien van elektra.

LOCATIE
De Westenenk wijk biedt het beste van twee werelden: de levendige charme van het centrum van Apeldoorn en het NS treinstation op fietsafstand, terwijl winkelcentra, scholen, zorgvoorzieningen, sportverenigingen en de snelwegen A1 en A50 binnen handbereik zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 198

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 198

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn