Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet! Dit leuke appartement in de gezellige buurt Malburgen kon wel eens precies zijn wat je zoekt. Met een groene omgeving en allerlei faciliteiten op loop- en fietsafstand is deze woning aan de Orchislaan super centraal gelegen. Is een driekamerappartement mét twee balkons alles waarvan je altijd al hebt gedroomd? Lees dan snel verder!

UNIEK AAN DEZE WONING
• Drie kamers, twee slaapkamers
• Twee balkons met prachtig uitzicht
• Centrale en groene ligging
• Op de bovenste verdieping
• Voldoende openbare parkeerplekken

ALGEMEEN
Arnhem is dé hoofdstad van Gelderland. Een stad die leeft en waar altijd wat te doen is! De Orchislaan bevindt zich in Malburgen. Een wijk direct ten zuiden van de Rijn en pal aan de prachtige uiterwaarden. Natuurgroen is op loopafstand, met Meinerswijk en het Eimersweide meer. Met de fiets sta je binnen een kwartier in het centrum van de stad. Een centrum dat de afgelopen jaren steeds gezelliger is geworden en waar steeds meer unieke horecagelegenheden en bijzondere winkels te vinden zijn.

De wijk is het best te bereiken vanaf de provinciale A325, vanwaar je ook binnen no-time op de A12 en A50 rijdt. Je bent dus zo waar je moet zijn! Hoewel je niet ver hoeft, met al die voorzieningen dichtbij.

ENTREE
We komen aan in het uiterste hoekje van Malburgen. Je wordt meteen verrast door de groene en ruime omgeving hier. Dat is eigenlijk heel anders dan je van een drukke wijk gewend bent! Je parkeert de auto gemakkelijk op een van de openbare parkeerplaatsen en loopt vanaf daar naar boven. Het appartement is gelegen op de derde verdieping.

Je betreedt de woning via een halletje. Veeg je voeten aan de deurmat en hang je jas aan de kapstok, want we gaan gauw verder! Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken, woonkamer en eerste slaapkamer. We beginnen met de woonkamer

WOONKAMER
Dat is lekker ruim! Je komt binnen in een kamer waar je heerlijk ver van je af kunt kijken. Het voelt hierdoor groot aan. En de ruimte is ook zeker niet klein. Een (hoek)bank én eethoek kunnen hier goed staan. Zie je jezelf al zitten op een knusse avond met de haard aan? Die prachtige, zwart betegelde schouw zorgt meteen voor sfeer.

KEUKEN
Terug via het halletje lopen we naar de keuken. Er staat helaas geen kookeiland, maar het voldoet wel aan alles wat je van een keuken verwacht. Het heeft een gasfornuis, afzuigkap én vaatwasser. Ja, dat afwassen hoeft dus niet met de hand! En van zo’n sjiek gasfornuis krijgen wij spontaan zin om te koken. De keuken is modern en netjes afgewerkt, met grijze frontjes en een licht aanrechtblad.

SLAAPKAMER 1 (MASTER BEDROOM)
Door naar de eerste slaapkamer, de master bedroom. Deze is gelegen vast aan de woonkamer en ook enkel via daar toegankelijk. Met 12m2 is hier voldoende plek voor een tweepersoonsbed en een- of meerdere kasten. Een rustige en fijne plek om te slapen, maar met voldoende bergruimte dus!

SLAAPKAMER 2
De tweede slaapkamer is wat kleiner en beslaat ongeveer 5m2. Hij is dan wel weer wat dieper, dus het biedt nog steeds meer dan voldoende mogelijkheden voor een creatieve indeling. De ruimte kan dienen als kinderkamer bijvoorbeeld, maar ook als hobbyruimte of thuiskantoor.

BADKAMER EN TOILET
De badkamer is voorzien van een wasbak en een ruime inloopdouche. Je hebt namelijk een apart toilet! Beide ruimtes zijn betegeld in een lichte kleur. De vloeren zijn wat gedateerd en van de kleur moet je houden, maar het geeft het huis wel zijn huidige karakter.

BALKONS
Vanuit de keuken en de tweede slaapkamer heb je toegang tot twee kleine, maar gezellige balkons. Je kunt hier op elk moment van de dag van de zon genieten, door de ligging op het zuidoosten en noordwesten. Maak er een knusse zithoek of wat dacht je van een stadstuintje met verticale beplanting?

BERGRUIMTE
Naast de badkamer zit een aparte ruimte voor de witgoedaansluiting. Hier kun je een wasmachine en droger kwijt. Fijn, om dat niet in de natte ruimte zelf te hoeven stallen!

EXTERNE BERGING
Ook extern is er nog wat extra bergruimte. In de onderste laag van het complex heb je een eigen berghok. Hier kun je bijvoorbeeld de fiets stallen of wat seizoensspullen opslaan.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 192
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 192
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Maison Makelaars Graafschap Midden