Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN IN HET PITTORESKE GROESBEEK

Stel je voor: een vrijstaande woning waar je zó in kunt, perfect afgestemd op het bruisende gezinsleven. Een plek waar kinderlachjes zich vermengen met het gefluit van vogels in je eigen mediterrane tuin. Dit pareltje in Groesbeek, op een steenworp afstand van Nijmegen, biedt ruimte, comfort en een zee van licht. Een thuis waar je werk en privé naadloos combineert, dankzij een slimme indeling met vier slaapkamers en een aparte ruimte voor je beroep aan huis. Klinkt als een droom? Lees snel verder!

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ:

Vrijstaande Woning: Geniet van de vrijheid en privacy die dit huis je biedt.
Instapklaar: Pak je spullen maar, want dit huis wacht op jouw persoonlijke touch.
Ideaal voor Gezinnen: Met vier slaapkamers en een veilige, kindvriendelijke buurt.
Fraai Aangelegde Tuin: Een groene oase waar je tot rust komt en kinderen vrij spelen.
Beroep aan Huis: De perfecte balans tussen werk en privé met een eigen werkruimte.
EEN THUIS WAAR ELK GEZIN VAN DROOMT

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. De geur van verse koffie vermengt zich met het zachte licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. De woonoppervlakte van 164 m² biedt een zee aan ruimte waar je kinderen ongestoord kunnen spelen, terwijl jij in alle rust werkt in de speciaal ingerichte kantoorruimte.

De woonkamer is het kloppende hart van het huis, waar gezelligheid en stijl hand in hand gaan. De open keuken nodigt uit tot lange avonden tafelen en het bereiden van feestelijke maaltijden. En als de avond valt, trek je je terug in een van de vier knusse slaapkamers, elk een eigen plekje onder de sterren.

De inpandige garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar ook voor fietsen, speelgoed en gereedschap. En buiten, daar wacht je eigen stukje paradijs. De mediterrane tuin, met zijn geurige kruiden en kleurrijke bloemen, is een plek waar je de dagelijkse drukte vergeet en volledig tot rust komt.

EXTRA'S DIE HET VERSCHIL MAKEN

Veel Licht: Elke ruimte baadt in natuurlijk licht, wat zorgt voor een levendige en energieke sfeer.
Charmante en Gezellige Woning: Een huis met karakter, waar elk hoekje een verhaal vertelt.
Inpandige Garage: Nooit meer krabben in de winter of sjouwen met boodschappen in de regen.
Fijne Berging in de Tuin: Voor al je tuinspullen en buitenspeelgoed, netjes en uit het zicht.
Mediterrane Tuin: Waan je in Zuid-Europa met deze prachtig aangelegde tuin.
HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek de vrijheid van een vrijstaande woning, waar je de ruimte hebt om te leven, te lachen en te groeien. Dit instapklare thuis is een canvas voor je eigen stijl en gezinsdynamiek. Ideaal voor gezinnen, met vier slaapkamers en een veilige omgeving voor je kinderen. De fraai aangelegde tuin is een verlengstuk van je woonplezier, terwijl de mogelijkheid voor een beroep aan huis de balans tussen werk en privé vereenvoudigt.

SOCIALMEDIA POST VOOR FACEBOOK EN INSTAGRAM

?? DROOMHUIS ALERT! ?? Ben jij klaar voor de volgende stap met je gezin? Ontdek dit #InstapklareParadijs in #Groesbeek! ??? #VrijstaandWonen #Gezinsgeluk #TuinOase #WerkEnWoon #LichtEnRuimteStel je voor: je kinderen die veilig spelen in de #MediterraneTuin terwijl jij geniet van de zon op je gezicht. ???? Dit huis biedt het allemaal! Mis deze kans niet en maak van dit huis jouw thuis. ???? Swipe voor een sneak peek en laat je hart sneller kloppen! ?? #GroesbeekGem #FamilieWoning #ThuisKantoor #RuimteVoorDromenEEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je het al kriebelen? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, terwijl je kinderen vrolijk rondrennen? Dit is je kans om de stap te zetten naar een leven vol geluk en harmonie. Wacht niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Laat dit droomhuis niet aan je voorbijgaan – het is tijd om thuis te komen.


VRIJSTAANDE WONING Ervaar de luxe van een vrijstaand huis, waar je geniet van ongekende privacy en ruimte. Geen gedeelde muren met buren, maar vrijheid in je eigen koninkrijk. Dit is de plek waar je ongestoord je leven leidt en je kinderen zorgeloos laat opgroeien.

INSTAPKLAAR Dit huis verwelkomt je met open armen; geen klusstress, maar direct genieten. De afwerking is van topniveau en wacht op jouw persoonlijke touch om het 'jouw thuis' te maken. Pak je koffers uit en begin met leven.

IDEAAL VOOR GEZINNEN Met vier ruime slaapkamers is er plek voor iedereen. De buurt is veilig en kindvriendelijk, waar buitenspelen nog heel gewoon is. Scholen en speeltuinen zijn nabij, wat dit huis de perfecte basis maakt voor jouw gezin.

FRAAI AANGELEGDE TUIN De tuin is een groene oase waar je tot rust komt en kinderen hun avonturen beleven. Het is een verlengstuk van je woonkamer, perfect voor zomerse barbecues en winterse vuurkorfmomenten.

BEROEP AAN HUIS De extra kamer op de begane grond biedt de ideale mogelijkheid voor een kantoor of praktijk aan huis. Zo combineer je werk en privé op een prettige manier, zonder reistijd.

Deze highlights vormen samen het perfecte plaatje voor een jong gezin dat op zoek is naar een nieuw thuis. Een plek waar je samen kunt groeien, ontspannen en genieten van elk kostbaar moment.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 364
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 364
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen