Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Betreed deze sfeervolle en ruime tussenwoning en laat je verrassen door de prachtige en suite woonkamer met tussendeur. De charmante details, zoals de suitedeuren, het glas in lood, de erker en de originele schouwen, zijn zorgvuldig behouden tijdens de renovatie, waardoor het huis zijn warme en karakteristieke uitstraling heeft behouden. Met maar liefst vijf comfortabele slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor jou en je gezin.

Deze woning biedt niet alleen een prachtige leefomgeving, maar bevindt zich ook in een zeer gunstige locatie binnen de geliefde wijk Nijeveld. Met nabijheid tot belangrijke voorzieningen zoals ziekenhuizen, het stadscentrum, het station, scholen, winkels en uitvalswegen, biedt het alle gemakken voor een comfortabele levensstijl.

Stap de hal binnen en laat je leiden naar verschillende ruimtes en de kelder. De charmante en suite kamer, bestaande uit een woon- en eetkamer, verwelkomt je met stijlvolle elementen zoals een erker, openslaande deuren, twee prachtige marmeren schouwen en details van glas in lood. De gesloten keuken, met een prachtige Portugese keramische vloer, is van alle gemakken voorzien, waaronder een combimagnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, close-in boiler en een composiet aanrechtblad.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie sfeervolle slaapkamers, waarvan twee met handige inbouwkasten. De moderne badkamer is een oase van luxe, voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

Ontdek de bovenste verdieping van deze prachtige woning, waar comfort en ruimte samenkomen. Via een vaste trap kom je aan op de voorzolder, een veelzijdige ruimte met handige voorzieningen zoals de CV-opstelling en witgoedaansluitingen Op deze verdieping vind je ook twee gezellige slaapkamers, waarvan één is voorzien van een royale dakkapel. Met in totaal vijf slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin om zich terug te trekken en te ontspannen. Of het nu gaat om een rustige leeshoek, een inspirerende werkplek of een knusse slaapkamer, hier vind je alle ruimte die je nodig hebt voor een comfortabel en veelzijdig leven.

Tuin: Laat je betoveren door de groene oase die je verwelkomt zodra je de tuin betreedt. Deze groene tuin heeft een houten berging, diverse fruitbomen, een achterom en biedt ruimte voor meerdere terrassen. Hier vind je een echte toevluchtsoord, een plek om te ontsnappen aan de hectiek van alledag en volop te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Overige kenmerken:

- Bouwjaar: 1931; - Inhoud: ca. 450 m³; - Perceeloppervlakte: 240 m²; - Woonoppervlakte: ca. 117 m²; - Kelder: ca. 8 m²; - Externe bergruimte: ca. 5 m²; - 5 slaapkamers; - Zonnige tuin met terras op het westen; - Gelegen in een prettige woonomgeving; - Stijlvolle elementen (erker, glas in lood, en suite en paneeldeuren) - Glasvezelaansluiting; - Dakkapellen; - Energielabel C; - Buitenkozijnen recent geschilderd (april 2024); - Vernieuwde meterkast en aansluitkabel (2023).

Een bezichtiging is zeker de moeite waard! Neem contact met ons op om een bezichtiging te regelen en bereid je voor om verliefd te worden op dit huis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 240

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 240

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars