Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een modern vakantiehuis van 94 m² met zicht op het water en aan het water. Een pareltje in het zuiden van Nederland, geschikt voor 1 tot 8 personen. Dus genieten van het Limburgse landschap met de gehele familie. De woonkamer met grote sfeerhaard is ingericht met een gezellige zithoek met twee sofa’s, twee stoelen en een tafel. Ook is er een flatscreen televisie met tv meubel. Een ruime houtlook eettafel met 8 stoelen. De woonkamer is omgeven door grote raampartijen die ook functioneel zijn als schuifpui en uitgerust is met ventilatiesysteem en ruime gordijnen.

De deluxe afgewerkte, ivoorkleurige, hoogglans open keuken is voorzien van een PVC grey houtlook vloer (evenals de woonkamer), een 8 persoons magnetron, een 8 persoons oven, ruime vaatwasmachine, ruime koelkast, ruime vriezer, ruime zinken wasbak met zwenkkraan en 5-pits gasfornuis met afzuigkap met sfeerverlichting. Het vakantiehuis is ook voorzien van een aparte toiletkamer met zwevend toilet en wastafel. Twee ruime badkamers waarvan een uitgerust is met een luxe sauna met sfeerverlichting. Verder zijn beide badkamers ingericht met wastafel met spiegel en een ruime inloopdouche, opbergruimte, badmeubel en design radiator. In de tweede badkamer (zonder sauna) een zwevend toilet.

Het vakantiehuis is voorzien van drie kinder/gasten slaapkamers. De eerste is voorzien van twee boxspring bedden met luxe matrassen met nachtkastje, raam met gordijnen, design radiator en opberggelegenheid. De tweede is voorzien van twee boxspringbedden met luxe matrassen, nachtkastje met sfeerverlichting, raam met gordijnen, design radiator en opberggelegenheid. De derde is voorzien van een tweepersoons stapelbed met luxe matrassen, nachtkastje, raam met gordijnen, designradiator en opberggelegenheid. De master bedroom is voorzien van een twee persoons kingsize boxspring met luxe matrassen, nachtkastje met sfeerverlichting, raam met gordijnen, design radiator en inbouwkast met schuifdeuren.

Het vakantiehuis is omgeven door water aan twee zijden. Het heeft een ruime 8 persoons terrasoverkapping met sfeerverlichting en de buitenkant van het vakantiehuis is voorzien van sfeerverlichting. Het vakantiehuis heeft een ruime tuin met sierbeplanting en sierbestrating, privé parkeerplaats voor 1 tot 3 auto’s.

Het vakantiehuis is ingegraven dus bij het betreden hoeft u niet een trap op of af.

Indeling:

- Woonkamer
- Aparte toiletkamer
- 1 badkamer met toilet
- 1 badkamer met sauna
- 3 gasten/kinder slaapkamers
- 1 master bedroom
- Luxe keuken

Aanvullende gegevens:

- Perceel nummer 672
- Woonoppervlakte 94 m²
- Perceeloppervlakte 499 m²

Bijzonderheden:

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar is ook heel interessant voor verhuur of een combinatie daarvan. Mocht u het huis zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt dan is het mogelijk om u geheel te laten ontzorgen. Het park verzorgt de gehele verhuur van het huis, zoals de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.

Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park dan 25-30% van de verhuuropbrengst en de resterende 70-75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald. Ook krijgt u een code zodat u kunt inloggen op de website van het park. Zo kunt u zelf altijd meekijken wanneer en voor hoeveel uw vakantiehuis verhuurd is. Hier kunt u dan ook de periodes blokkeren dat u zelf gebruik van het huis wenst te maken. Dit mag zo vaak u wilt.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 94
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Dijkwoning Ja
Perceel oppervlakte 499
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 94
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Dijkwoning Ja
Perceel oppervlakte 499
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij