Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit zeer ruime pand in Susteren. De woning ligt in een rustige wijk (Mariaveld) op een goede locatie. Door de centrale ligging zijn voorzieningen als scholen, winkels etc allemaal op loopafstand en diverse uitvalswegen goed bereikbaar.
De woning dient uiteraard nog gemoderniseerd te worden. Er is erg veel potentieel, Vincentiuslaan 41 beschikt over een ruime woonkamer met aparte keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime badkamer (met uitbreidingsmogelijkheden omdat een muurkast weg zou kunnen), een ruime bergzolder, een grote (dubbele) garage en een prachtige, gezellige achtertuin.

De bestemming is detailhandel met wonen op de verdiepingen, deze bestemming kan worden aangepast naar geheel wonen, ook op de begane grond.
We hebben in principe een medewerking van de gemeente om op de begane grond 2 (!) appartementen (ten behoeve van huisvesting voor starters) te realiseren (brief is op afspraak ter inzage op ons kantoor: LWM Makelaardij aan de Rijksweg in Sittard ofwel tijdens de bezichtiging).

Indeling:
Kelder: Kelder is via de tuin te bereiken

Begane grond
Direct toegang tot de winkel ruimte, met keuken en kantine mogelijkheden

Eerste verdieping
Via de trap is de woonkamer en keuken te bereiken, net als de drie slaapkamers en het dakterras. Op deze verdieping is ook de badkamer en toilet ingericht.
Tweede verdieping
Op de zolder, die bereikbaar is via de vaste trap is goed te gebruiken als bergzolder, met twee ruime slaapkamers (voorzien van dakkapel).

+ Moderne gezinswoning
+ Vijf (!) ruime slaapkamers
+ Goede locatie
+ Zeer gewilde wijk
+ Kindvriendelijke buurt
+ Omsloten tuin
+ Veel potentie
+ Centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen
+ Perfecte belegging!

Volg ons op Facebook en/of Instagram om previews te zien van al het nieuwe aanbod! (LWM Makelaardij) https://www.facebook.com/LWM.nu

De brochure vindt u op onze website www.LWM.nu

Let op! Wij werken met "Eerlijk Bieden'' om een transparant biedproces te volgen. Bod uitbrengen kan via 'Eerlijk Bieden' Hier vind je ook de 'Vragenlijst' enz..
https://app.eerlijkbieden.nl/auction/6548adb52014f4a247a05c3b
(Link op onze website)

Bel gerust voor een gratis Hypotheekgesprek! Met een LWM Hypotheekcertificaat is de koopkans veel groter omdat je dan kan aantonen dat je als koper een degelijke check hebt gedaan (ook bij andere woningen).

Tot snel,
LWM Makelaardij & Hypotheken

Disclaimer:
Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs en koop beïnvloedbare zaken en datums alvorens de koop, of vraag het aan LWM Makelaardij BV. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren ten alle tijde het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien u als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Wij verstrekken ook de 'Vragenlijst' en 'Lijst van roerende zaken' op aanvraag ([email protected]). https://www.lwm.nu

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 1298
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Perceel oppervlakte 337
Tuin achter Ja
CV ketel eigendom huur
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 1298
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Perceel oppervlakte 337
Tuin achter Ja
CV ketel eigendom huur
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 5

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?