Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in de betoverende wereld van Limburg, waar charmante heuvellandschappen en een Bourgondische cultuur samenkomen. Dit ruime en perfect onderhouden chalet et 3 slaapkamers biedt jou de mogelijkheid om eigenaar te worden van een echt Limburgs pareltje. Ben jij klaar om deze unieke plek jouw thuis te noemen? Deze woning is ook zeer geschikt als beleggingsobject.

Ligging:
De chalet is gelegen op het vakantiepark ‘EuroParcs Limburg’. Op het park hoef je je geen moment te vervelen. Geniet van een heerlijke dag aan de recreatievijver, een middagje zwemmen in het binnenzwembad of kom tot rust in het Wellness Center. Verder vind je op het park onder andere een Versmarkt, speeltuin en een indoor speelparadijs. In de eettentjes op het ‘dorpsplein’ kun je terecht voor heerlijke Vlaamse friet en Limburgse vlaai. In de nabije omgeving van het park zijn onder andere een golfbaan en diverse sportverenigingen, winkels en horecagelegenheden te vinden. Binnen 10 minuten vanaf het park sta je al in zowel Duitsland als in België. Daarnaast kan je in Limburg genieten van de prachtige natuur en is er in het historische Susteren genoeg te beleven.

Indeling
Kom binnen in de entree met toiletruimte met wastafelmeubel en toegang tot de woonkamer, badkamer en de 3 slaapkamers. De ruime woon-/ eetkamer is voorzien van inbouwspots en een laminaatvloer. De vele raamkozijnen zorgen voor veel lichtinval en een optimaal contact met de tuin welke te bereiken is via de openslaande deuren. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koel-/ vrieskast.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van inloopdouche, 2e toilet, dubbel wastafelmeubel en een handdoekenradiator. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kast met schuifdeuren.

Tuin:
De groene tuin is noordelijke gelegen en is voorzien van sierbestrating, gazon, diverse beplanting en een houten steiger gelegen aan een grote vijver. Het chalet is mooi op het perceel gelegen waardoor de tuin volledig rondom te bereiken is.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2011;
- Perceeloppervlakte: 305m²;
- Inhoud: 205m³;
- Woonoppervlakte: ± 73m²;
- Gelegen op vakantiepark EuroParcs Limburg;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen;
- Voorzien van internet en TV-kabel;
- Keurmerk brandveiligheid;
- Verwarming middels CV-ketel;
- Warm water middels CV-combiketel (Remeha Avanta, 2011);
- Parkeren op eigen terrein;
- Gestoffeerd en gemeubileerd;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 73
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 305
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 73
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 305
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huizonline.nl