Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droom jij van het perfecte huis om in te wonen, te ontspannen en te genieten van het goede leven? Zoek niet verder! Deze vrijstaande woning aan de Witte Vrouwenstraat 6 in Oostrum biedt alles wat je nodig hebt voor een luxueuze en comfortabele levensstijl. Met 4 slaapkamers, een riante keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met ligbad, is dit echt een droomhuis. Stel je eens voor hoe je kunt genieten van de zonnige dagen in jouw eigen achtertuin, compleet met een verfrissend zwembad.

Ligging:
Alle voorzieningen die je nodig heeft, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, zijn binnen handbereik. Bovendien ligt deze woning op slechts 10 autominuten van de uitvalsweg A73, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot omliggende steden en de rest van Nederland.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in de ruime entree met meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De royale lichte woonkamer is voorzien van een mooie houten vloer en via de schuifpui aan de achterkant krijg je toegang tot de tuin.
De dichte keuken is het hart van het huis. Deze is zeer ruim en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden en genieten van gezellige diners. De keuken geeft toegang tot een halletje dat weer toegang geeft tot de tuin. Tevens is er een fonteintje en een extra toilet in dat halletje. Via de keuken bereiken we de grote bijkeuken. Hier bevindt zich een extra aanrecht met bovenkastjes en aansluitingen voor wasmachine en droger. Een lichtkoepel zorgt hier voor extra daglicht. Er is tevens een grote bergruimte voor bijv. extra boodschappen. Vanuit de bijkeuken bereik je de heerlijk koele kelder.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en 3 ruime slaapkamers. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel, ligbad en toilet. Ontspan en verwen jezelf in deze comfortabele badkamer waarin je kunt genieten van rustige momenten. De 3 slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin, gasten, of om een kantoor of hobbyruimte in te richten

2e verdieping:
Via een vaste trap bereik je de zolder. Hier bevindt zich de 4de slaapkamer die voorzien is van een dakraam en een groot raam in de zijmuur en aan weerszijden bergruimte onder het schuine dak. Daarnaast zijn er nog twee aparte ruimtes: een voor de heteluchtverwarming en de warmwaterboiler en een voor extra bergruimte.

Tuin:
De goed onderhouden achtertuin is gelegen op het zuiden.
Op warme zomerdagen kun je hier in alle privacy genieten van je eigen zwembad in de prachtig aangelegde achtertuin. Hier kun je ook heerlijk barbecueën en ontspannen met vrienden en familie.
Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande houten berging met pannendak en electriciteit.




Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1996;
- Perceeloppervlakte: 356m²;
- Inhoud: 535m³;
- Woonoppervlakte: 164,85m²;
- Verwarming middels hetelucht CV-ketel;
- Zwembad;
- Voorzien van 12 zonnepanelen;
- Energielabel B;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 165
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 356
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 165
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 356
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Burovanhoof