Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit leuke appartement is gelegen op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Venray. Met een moderne woonkamer, open keuken en een ruime slaapkamer is dit de ideale plek om van het stadsleven te genieten. Of je nu een starter bent op de woningmarkt of op zoek bent naar een sfeervol appartement op een strategische plek, dit appartement heeft alles te bieden.

Ligging:
Het appartementencomplex bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Venray. Het winkelcentrum ligt op 5 tot 10 minuten loopafstand waardoor zowel de dagelijkse boodschappen, als de grotere inkopen alsmede diverse café’s en eetgelegenheden bijna letterlijk om de hoek liggen. Ook wanneer er een activiteit in het centrum gaande is ben je er snel, maar heb je geen last van de drukte of het geluid.
Qua verbindingen is de locatie ook ideaal; het openbaar vervoer is dichtbij en de snelwegen zijn goed bereikbaar. Een dagje naar de stad Venlo, Nijmegen of Eindhoven is dan ook erg aantrekkelijk. Tevens ligt in het verlengde van de straat een bosrijk gebied waar men prima kan wandelen, fietsen of zelfs een kunstgalerij kan bezoeken.

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en brievenbussen en toegang naar de verdiepingen en de berging.

Appartement:
Je komt binnen in de entree. Hier hangt de intercom met camera tegen de wand om bezoekers binnen te kunnen laten. Tevens geeft de hal toegang tot alle ruimtes.
De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij en de 2 deuren die toegang geven tot het balkon aan de voorkant van de kamer. Naast een fijne lichtinval geniet je ook nog eens van een vrij uitzicht over het centrum van Venray en is bijvoorbeeld de grote kerk een mooi verlicht punt in de avonduren.
Daarnaast is de ruimte afgewerkt met een nette laminaatvloer en zijn de wanden voorzien van een lichte kleur.
De keuken is compact maar erg functioneel ingericht, de bergruimtes zijn goed doordacht en praktisch geplaatst. Koken gaat met behulp van een keramische kookplaat en een gecombineerde oven-magnetron. Tevens is er een ruime koelkast aanwezig en is de vriezer voorzien van 3 laden. De vaatwasser ontbreekt uiteraard niet en ook is er nog een aparte provisiekast aanwezig waarin een elektrische warmwater-boiler geplaatst is.
Via de gang is er toegang tot een apart toilet, de badkamer met douche en de ruime slaapkamer. In de slaapkamer is een op maat gemaakte inbouw-schuifkast over de gehele breedte van de ruimte.
De badkamer is voorzien van een ruime douche met thermostaatkraan. Het wastafelmeubel is voorzien van een grote spiegel en spots. De designradiator is uitermate geschikt om de handdoeken op te laten drogen of voor te verwarmen. Tevens is er een aansluitpunt voor een wasmachine en droger aanwezig.
Balkon:
Het balkon is gelegen op het zuiden, is vrij van inkijk en heeft de gehele dag zon. Dit zal dus snel een nieuwe favoriete plek worden om te ontbijten, avondeten of om te genieten van de late zon.

Berging:
Er is een inpandige berging die is voorzien is van elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1972;
- Inhoud: 205,7 m³;
- Woonoppervlakte: 61,3 m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- VvE bijdrage: € 130,50 per maand;
- Gasloos appartement;
- Radiatoren allemaal voorzien van een verbruiksmeter;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 91
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1321
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 91
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1321
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Burovanhoof