Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ga naar onze website, en plan direct een afspraak in onze agenda!

EEN NIEUW BEGIN IN LUXE EN COMFORT

Stel je voor: een gloednieuwe, luxe woning die nog wacht op haar eerste bewoners. Speciaal ontworpen voor levensgenieters die comfort, duurzaamheid en een vleugje elegantie hoog in het vaandel dragen. Dit gasloze pareltje met energielabel A+++ en verwarming via een luchtwarmtepomp biedt een zorgeloze toekomst. De grote ramen en hoge plafonds zorgen voor een zee van licht en ruimte. Met drie royale slaapkamers en een prachtig aangelegde tuin is dit de ideale setting voor een serene levensfase.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Gloednieuwe luxe: Een onberispelijke woning die nog nooit bewoond is, wachtend op jouw persoonlijke touch.
Duurzaam en gasloos: Met een energielabel A+++ en een luchtwarmtepomp ben je verzekerd van lage energiekosten.
Licht en ruimte: Grote ramen en hoge plafonds zorgen voor een open en luchtige sfeer in elke kamer.
Drie ruime slaapkamers: Genoeg plek voor gasten, hobby's of gewoonweg extra comfort.
Tuinparadijs: Een zorgvuldig aangelegde tuin met een ideale zuid-oostelijke ligging voor de perfecte zonuren.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Welkom in deze prachtige, nog nooit bewoonde woning, waar elke hoek ontworpen is met oog voor detail en comfort. Met een woonoppervlakte van 153m2 op een perceel van 656m2, biedt dit huis alle ruimte die je je maar kunt wensen. De tuin, gelegen op het zuid-oosten, vangt de zonnestralen op vanaf de vroege ochtend tot in de late namiddag, waardoor je elk seizoen optimaal geniet van het buitenleven.

Bij binnenkomst in de hal voel je direct de ruimtelijke sfeer die de hoge plafonds met zich meebrengen. De grote ramen trekken je blik naar buiten, waar de tuin een oase van rust en groen vormt. De woonkamer nodigt uit tot ontspannen en samenzijn, terwijl de moderne keuken de belofte in zich draagt van culinaire creaties en gezellige etentjes.

De drie slaapkamers zijn elk een toevluchtsoord op zich, met genoeg ruimte voor een kingsize bed en meer. De master bedroom kijkt uit over de tuin, waardoor je elke ochtend wakker wordt met een uitzicht dat rust en energie geeft. De andere kamers bieden flexibiliteit voor gasten, een thuisbibliotheek of wellicht een atelier voor je creatieve uitspattingen.

De badkamer is een toonbeeld van luxe en functionaliteit, met een inloopdouche, fraai ligbad, wastafel en hoogwaardige afwerking. Hier begin je je dag fris en eindig je hem ontspannen.

Ontdek de luxe van een splinternieuwe woning, speciaal ontworpen voor jouw comfortabele toekomst. Deze gasloze en energiezuinige parel met A+++ label verwarmt je leven met een luchtwarmtepomp. Licht en ruimte omarmen je in elke kamer, dankzij de grote ramen en hoge plafonds. Drie royale slaapkamers beloven rust en privacy, terwijl de zuid-oostelijk gelegen tuin je uitnodigt tot genieten van de natuur. Met 153m2 woonoppervlakte en een perceel van 656m2 is er alle ruimte voor jouw dromen. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je hart vol van zal zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 685

Overige

Perceel oppervlakte 654
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 685

Overige

Perceel oppervlakte 654
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond