Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Op zoek naar jouw ideale vakantiebestemming in eigen land? Stop met zoeken, want deze moderne recreatiewoning in het bosrijke vakantiepark Heelderpeel heeft alles wat je hartje begeert. Binnenshuis kun je rekenen op een lichte woonkamer, moderne keuken, 2 slaapkamers, een bedstee en een verzorgde badkamer. Buitenshuis ben je voorzien van een fraaie tuin rondom de woning - compleet uitgerust met een sauna en een jacuzzi!

Kom en ervaar zelf hoe ontspannen het leven kan zijn, te midden van de prachtige natuur, met alle moderne gemakken binnen handbereik. Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging aan De Peel 13A-14 in Heel.

Indeling

Begane grond
Stap binnen in een strak afgewerkt interieur, met gestucte wanden en een lichte laminaatvloer. De woon-/eetkamer is goed bemeten en aangenaam licht dankzij de raampartijen en de openslaande deuren die toegang verlenen tot de tuin. Ontspan hier na een lange wandeling heerlijk bij de sfeervolle gashaard.

De moderne keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een vaatwasser, oven en 4-pits gasfornuis. 

De begane grond huisvest ook de moderne badkamer, voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel en een charmante mozaïek pebble vloer. Het separate toilet met fonteintje is in de hal gelegen.

De woning is daarnaast volledig geïsoleerd en de CV-ketel en aansluiting voor wasapparatuur bevinden zich in de praktische berging naast de keuken. 

Eerste verdieping
Via de trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping waar twee fraaie slaapkamers en een gezellige bedstee gemoedelijke slaapplekken bieden. Ook op deze verdieping is de afwerking modern en naadloos.

Buitenleven
Na een rustgevende nacht is de tuin de perfecte plek om je dag te beginnen. Deze onderhoudsvriendelijke tuin met een mix van tegels en kunstgras ligt rondom de woning en is uitgerust met een ingebouwde jacuzzi en sauna. Zie je jezelf hier al ontspannen met een lekker drankje?

Locatie
De recreatiewoning ligt op het kindvriendelijke en bosrijke park Heelderpeel, te midden van de prachtige Maasplassen. Vanuit je woning wandel of fiets je zo de natuur in. Niet alleen natuur is binnen handbereik; de dorpen Grathem en Heel bieden een scala aan voorzieningen zoals supermarkten, kappers en restaurants. En met de nabije doorgaande provinciale weg naar de A2 richting Maastricht en Eindhoven, is het park ook uitstekend bereikbaar.

Bijzonderheden:

- Door de mooie ligging in de bosrijke omgeving is het een prachtige plek om te genieten van de natuur, het maken van heerlijke fiets- en wandeltochten door de landelijke omgeving.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 340

Overige

Perceel oppervlakte 320
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 340

Overige

Perceel oppervlakte 320
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond