Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

**EEN DROOMSTART VOOR STARTERS EN JONGE GEZINNEN**

Stel je voor: een eerste eigen thuis in een kindvriendelijke wijk, waar de lach van spelende kinderen de soundtrack van je dag vormt. Een plek waar jonge gezinnen floreren en starters hun toekomst bouwen. Dit is geen droom, maar realiteit in deze charmante twee-onder-een-kapwoning, compleet met een zonnige tuin op het oosten, een ruime garage en een lichte woonkamer die uitnodigt tot leven. Voeg daar een royale bergzolder aan toe en je hebt een woning die klaar is om jouw verhaal te vertellen.

**DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ**

- **Kindvriendelijke Omgeving**: Veilig spelen op straat in een buurt waar buren elkaar kennen.
- **Ruimtelijke Tuin**: Geniet van de ochtendzon met een kop koffie in je eigen oase.
- **Eigen Garage**: Nooit meer zoeken naar een parkeerplek en altijd ruimte voor je hobby's.
- **Lichte Woonkamer**: Een zee van licht en ruimte waar het dagelijks leven zich ontvouwt.
- **Ruime Bergzolder**: Een schatkamer voor al je spullen, met plaats voor meer dan je denkt.

**EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT**

Stap binnen in een wereld waar comfort en gezelligheid elkaar ontmoeten. De woonoppervlakte van 93 m² biedt meer dan genoeg ruimte voor een groeiend gezin of een ambitieuze starter. De tuin, gelegen op het oosten, vangt de eerste zonnestralen en is de perfecte plek voor een zomerse barbecue of een rustige leeshoek. Met een perceeloppervlakte van 212 m² is er altijd plek voor jouw groene vingers om de tuin van je dromen te creëren.

De woning, gebouwd in 1974, heeft de charme van een tijd waarin kwaliteit en ruimte hand in hand gingen. De geschakelde twee-onder-een-kapwoning ademt een sfeer van geborgenheid en biedt tegelijkertijd een canvas voor jouw persoonlijke stijl. De lichte woonkamer nodigt uit tot samenzijn, terwijl de ruime bergzolder een uitkomst biedt voor al je opslagbehoeften.

**EEN HUIS MET EEN VERHAAL**

Elk huis vertelt een verhaal en dit huis wacht op het jouwe. De kindvriendelijke wijk zorgt voor een veilige en sociale omgeving waar je kinderen onbezorgd groot kunnen worden. De fijne, ruime tuin is een verlengstuk van je woonkamer en biedt een plek voor ontspanning en spel. De garage, een luxe die niet iedereen zich kan veroorloven, is perfect voor de auto, fietsen of als werkruimte. De lichte woonkamer, met grote ramen die het daglicht binnenlaten, is het hart van het huis waar lief en leed gedeeld wordt. En de ruime bergzolder? Die is de stille getuige van je leven, waar herinneringen veilig opgeborgen liggen tot je ze weer wilt herbeleven.

**HIGHLIGHTS UITGELICHT**

In een kindvriendelijke wijk, waar de straten veilig en de harten warm zijn, staat een huis dat meer is dan een dak boven je hoofd. Het is een thuis. De tuin, een groene oase, nodigt uit tot ontspanning en samenzijn. De garage, jouw persoonlijke domein, biedt ruimte en vrijheid. Binnen word je omarmd door de lichte woonkamer, waar elk moment een herinnering wordt. En boven, op de bergzolder, ligt de ruimte die jouw dromen bewaart.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 212

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 212

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond