Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

EEN DROOMSTART VOOR DE STARTER: RUIMTE, RUST EN DUURZAAMHEID

Stel je voor: je eerste eigen thuis, waar ruimte en licht samensmelten tot jouw persoonlijke paleis. Een plek waar je met trots de sleutel omdraait, waar je toekomstplannen werkelijkheid worden. Dit is geen droom, maar een buitenkans voor jou, de starter op de woningmarkt. Met vier slaapkamers, een zee aan mogelijkheden op zolder en een tuin die roept om zomerse barbecues, staat dit huis klaar om jouw verhaal te beginnen. En dat alles in een oase van rust aan de rand van het dorp, waar de natuur je buur is.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Ruimtelijk en Licht: Een zee van licht baant zich een weg door de royale leefruimtes.
Vier Slaapkamers: Een kamer voor elke fase van je leven, of voor elke gast die blijft slapen.
Zolder met Potentie: Een vaste trap naar de zolder? Jij bepaalt hoe je deze enorme ruimte benut.
Rustige Ligging: De serene rust van de natuur, slechts een wandeling verwijderd.
Duurzaam en Comfortabel: Zonnepanelen, airco en de mogelijkheid tot gasloos verwarmen.

JOUW THUIS, JOUW TOEKOMST: EEN UITGEBREIDE ONTDEKKINGSTOCHT

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter van de 87 (exclusief de zolder) jouw creativiteit uitdaagt. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot eindeloze avonden met vrienden of die ene perfecte filmavond. De keuken, het hart van het huis, waar jouw culinaire avonturen tot leven komen en waar elk diner een feestje is.

De vier slaapkamers zijn jouw canvas. Richt ze in als een serene slaapkamer, een productief thuiskantoor, een speelparadijs voor de kids of een zen-achtige yogaruimte. De keuze is aan jou, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

En dan de zolder. Nu nog een onontdekte parel, maar met jouw visie en een vaste trap transformeer je deze ruimte tot een master bedroom, een atelier of misschien wel een home cinema.

Buiten wacht de tuin, gelegen op het oosten, waar de ochtendzon je dagelijkse kopje koffie vergezelt. Met een perceel van 260 vierkante meter is er ruimte genoeg voor zowel een moestuin als een loungehoek. Stel je voor: de geur van vers gemaaid gras, het geluid van zoemende bijen en de vlinders die dansen in de zon.

Duurzaamheid is hier geen bijzaak. Met een energielabel C en de toevoeging van 10 zonnepanelen, ben je niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De airco zorgt voor een koelte in de zomer en de mogelijkheid tot gasloos verwarmen in de winter.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek een huis dat grootsheid uitstraalt in elke hoek. De ruimte en het licht creëren een open en uitnodigende sfeer. Vier slaapkamers bieden plaats aan dromen en ambities. De zolder, nu nog een blanco canvas, wacht op jouw creatieve touch. De ligging aan de rand van het dorp belooft rust en ontspanning na een drukke werkdag. En met zonnepanelen en airco ben je klaar voor een duurzame toekomst. Dit huis is een slimme keuze voor de bewuste starter.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 260
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 260
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond