Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaand wonen in het buitengebied van Breda. De rust van het dorpse met de drukte van de stad in de buurt. Dit huis biedt heel veel mogelijkheden om er een fantastisch gezinshuis van te maken, de basis is prima en de woning is altijd goed onderhouden. De grote zolder (19x6) biedt kansen voor de klusser!

Maak snel een afspraak met onze makelaar, zij laat u graag deze woning zien. Maar pas op, want misschien wilt u niet meer weg!

Indeling
De woonfuncties spelen zich dit moment volledig op de begane grond af. De woning is nu in gebruik als bungalow, maar als hier een vaste trap naar de eerste verdieping wordt geplaatst, kun je op die verdieping een complete slaapverdieping inclusief badkamer realiseren. Hier kunt u minstens 4 slaapkamers maken.

De gehele woning is goed onderhouden, maar wel enigszins gedateerd. De ruimtes zijn wel erg prettig ingedeeld. Zo is er een gezellige woonkeuken, een prima woonkamer en een ruime hal. Ook het kantoor en de twee slaapkamers zijn ruim opgezet en kunnen na de verbouwing op de eerste verdieping als speelkamer, of thuiswerkplek dienst gaan doen.
U kunt er ook voor kiezen om de kinderen een kamer op de eerste verdieping te geven en zelf de twee slaapkamers tot een riante masterbedroom om te bouwen. Daarbij kan dan ook de badkamer een fraaie doorloop naar deze ruimte krijgen.

Verder is er nog een fijne garage, een berging en een bijkeuken. Al met al voldoende ruimte om spullen op te bergen.

De tuin is een heerlijke plek, hier groeit en bloeit een diversiteit aan planten. Hier komt u tot rust na een drukke werkdag en hier kunnen de kinderen heerlijk spelen op het gras. Er is plek genoeg in en uit de zon om een zitje te maken. Dat wordt alleen maar genieten!

Locatie
De basisschool en het speelveld ligt letterlijk om de hoek. De woning is gelegen aan de rand van het dorp Effen. Rustig wonen met een dorps karakter. Rijsbergen en Breda (Princenhage) met 5 auto min. bereikbaar. Natuurgebied Effen-Rith dichtbij maar ook de uitvalswegen (A16 en A58).

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE. De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,vrijstaande woning,Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 1080

Overige

Perceel oppervlakte 830
Vrijstaande woning Ja

Hendriks Makelaardij Breda

Markendaalseweg 325 A35
4811KB Prinsenbeek (Noord-Brabant)
T: 076 - 5247788
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oude Rijsbergsebaan in Breda?