Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern penthouse gelegen op de 4e en 5e verdieping van het appartementengebouw “Loods M” gelegen aan de Nieuwe Mark, midden in het centrum van Breda. Het appartement beschikt over één slaapkamer en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder

Het appartement is gelegen in het centrum van Breda. Vanaf de 5e verdieping heeft het appartement een mooi uitzicht over de Nieuwe Mark.

Indeling

Begane grond: Centrale entree met beltableau met intercominstallatie, brievenbussen, trappenhuis en lift naar de appartementen.

Vierde verdieping: Entree/ gang met toegang tot het toilet, de meterkast en een extra kast waarin de cv ketel is geplaatst. Moderne toiletruimte voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Moderne badkamer welke volledig betegeld, voorzien van vloerverwarming, een ligbad met bubbelfunctie, inloopdouche en een dubbele wastafel. Woon-/ eetkamer met veel ramen waardoor veel lichtinval en een fraai zicht op de nieuwe haven en het stadscentrum van Breda. Open keuken voorzien van een moderne inbouwkeuken met 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combi oven.

Vijfde verdieping: Via een vaste trap in de vide heeft u de toegang tot het riante en lichte living vanwaar uitzicht op de nieuwe Mark en de Grote Kerk. De vide is tevens te gebruiken als werkplek of als slaapkamer. In een vaste kast is de aansluiting voor de wasapparatuur.

Algemeen: Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder welke bereikbaar is door middel van een autolift. Bij de parkeerplaats is tevens een eigen berging gelegen. Aan de achterzijde van het complex is een gemeenschappelijke binnenplaats (ligging zuidwesten) bereikbaar waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Om de woning te kunnen huren: - dient u een bruto maandinkomen te hebben van 4 maal de huurprijs (3x is bespreekbaar) - een vast contract of jaarcontract te hebben - u wordt gevraagd hiervan bewijs te leveren - borg- of garantstellingen worden niet geaccepteerd - er wordt niet verhuurd aan studenten of aan woningdelers die geen duurzame gemeenschappelijke huishouding voeren - Tijdelijke verhuur met een maximale duur van 24 maanden

Huur: Kale huur €1.450 Servicekosten €75 Parkeerplek €125 Totale huurprijs €1.650

Huurvoorwaarden – Het appartement is beschikbaar per 1 juli 2024; – De waarborgsom betreft twee maanden huur; – Het appartement zal niet verhuurd worden aan woningdelers of studenten; – Het appartement is grotendeels voorzien van laminaatvloeren; – Het is niet toegestaan in het appartement te roken; – Huisdieren zijn niet toegestaan; – De huurprijs is exclusief gas/licht/water en gemeentelijke belastingen;

Bijzonderheden: - airconditioning aanwezig - waterontharder aanwezig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars