Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PERFECTE PLEK OM TE WONEN

Voor wie op zoek is naar een centraal gelegen goed onderhouden woning met ruimte en comfort, is dit de ideale plek. Deze moderne en instapklare eindwoning gelegen in de wijk Westerpark is ideaal voor stellen, jonge gezinnen of families die behoefte hebben aan meer rust en ruimte. Met een vrijstaande garage, een zonovergoten tuin op het zuidwesten en een aangebouwde serre biedt het huis een overvloed aan natuurlijk licht. De kindvriendelijke buurt biedt een rustige en veilige woonomgeving. BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING

Goed onderhouden: Een huis waar je zonder zorgen kunt intrekken.
Eindwoning: Meer privacy, en ruimte dan een tussenwoning.
Vrijstaande garage: Handig voor de auto of als extra opslagruimte.
Tuin op het zuidwesten: Geniet van de middag- en avondzon.
Aanbouw/serre: Een extra leefruimte met veel daglicht.
Rustige ligging: Gelegen in een kindvriendelijke omgeving.
Dakterras: Een fijne buitenruimte met uitzicht.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Deze in 1997 gebouwde eindwoning combineert moderne architectuur met een praktische indeling. De zonnige tuin op het zuidwesten is een heerlijke plek om te ontspannen, en de rustige locatie zorgt voor een aangename leefomgeving. Het bruisende stadscentrum  van Breda is op fietsafstand, en voorzieningen zoals scholen, speeltuintjes, sportverenigingen en winkels zijn dichtbij.

Deze woning is door de bewoners goed onderhouden; van de recent geschilderde buitenzijde tot de in 2021 vervangen dakpannen. De vloer van de woonkamer, vervaardigd uit eikenhouten planken, draagt bij aan de warme sfeer, terwijl de wanden met lichte structuur neutraal zijn. De open keuken nodigt uit tot culinaire avonturen en de ruime badkamer is compleet met ligbad, douche, wastafelmeubel en tweede toilet . Met vier slaapkamers is er ruimte voor iedereen en het dakterras op de tweede biedt een extra dimensie aan het buitenleven. De woning is volledig geïsoleerd en heeft houtenkozijnen met HR glas en energielabel B. 

DE HOOGTEPUNTEN NADER BEKEKEN

Deze woning staat klaar om jouw thuis te worden. Het is een goed onderhouden eindwoning met een vrijstaande garage en een tuin op het zuidwesten. De aanbouw in de vorm van een serre zorgt voor extra leefruimte en licht. De rustige ligging en het dakterras bieden een fijne plek om te ontspannen.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Is dit huis wat je zoekt? Neem dan de volgende stap en plan een bezichtiging. Dit kan het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in een huis dat klaar is om jouw thuis te worden. Neem contact met ons op en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Jouw nieuwe thuis wacht op je.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda