Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JE NIEUWE THUIS IN DE HOGE VUGHT

Zoek je als starter, alleenstaande of senior een comfortabel appartement? Dit praktische appartement op de vijfde verdieping van 'Vijverstaete' biedt een mooi uitzicht en een slimme indeling. Met een lichte woonkamer met open keuken, een slaapkamer met badkamer en-suite en een balkon dat de ochtendzon vangt, is dit een ideale woonplek. De groene omgeving zorgt voor een prettige leefomgeving en je hebt alle denkbare voorzieningen van winkelcentrum Hoge Vught op loopafstand.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Ideaal voor starters: Een praktisch en betaalbaar appartement.
Vijfde verdieping: Rustig wonen met een mooi uitzicht.
Uitzicht: Geniet van het uitzicht vanaf je eigen balkon.
Open keuken: Een lichte woonkamer met een keuken waar je gemakkelijk kunt koken en leven.
Slaapkamer met en-suite badkamer: Comfort en privacy gegarandeerd.
Groene omgeving: Een rustige en natuurrijke woonomgeving.
EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JE TOEKOMSTIGE THUIS

Dit twee kamer appartement verwelkomt je met een open en lichte woonruimte. De woonkamer met open keuken is het hart van het huis, waar je kunt koken, eten en ontspannen. De keuken is functioneel en biedt voldoende ruimte voor je keukenspullen.

De slaapkamer is je persoonlijke plek, met een eigen badkamer en-suite. Begin je dag met een verfrissende douche en eindig in alle rust. Het balkon op het oosten is de perfecte plek om de dag te beginnen met een kop koffie en een uitzicht op de groene omgeving.

'Vijverstaete' staat voor kwaliteit en comfort. De blokverwarming en huurboiler zijn recent vernieuwd, en de actieve VVE zorgt voor goed onderhoud van het complex. Het dak is in 2018 volledig vernieuwd en binnenkort worden ook de kozijnen geschilderd en de balkons gerenoveerd. De mechanische ventilatie zorgt voor frisse lucht in huis.

De VVE bijdrage is €196,- per maand, inclusief stookkosten. Het appartement is per direct beschikbaar en heeft een handige inpandige berging voor extra opslag.

HIGHLIGHTS NADER BEKEKEN

Dit appartement is een uitstekende keuze voor starters op de woningmarkt maar ook voor senioren. Het biedt een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met badkamer en-suite en een balkon met uitzicht op een groene omgeving met waterloop. Gelegen op de vijfde verdieping geniet je van een vrij uitzicht en de ochtendzon. De groene omgeving biedt een rustige woonervaring.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Ben je geïnteresseerd en wil je meer zien? Bezoek onze website en plan een bezichtiging in. Dit appartement in De Hoge Vught kan binnenkort jouw nieuwe thuis zijn. Wees er snel bij en maak de stap naar een comfortabel wonen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 172

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 172

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda