Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fraai driekamerappartement met berging en beschut terras, welke vrij is gelegen in de afgesloten binnenplaats.
Het complex is gelegen in het gezellige centrum van Breda, op enkele (loop)minuten van de Grote Markt, winkelstraten met al haar voorzieningen, het stadspark Valkenberg en het Centraal Station van Breda.

INDELING ENTREE COMPLEX: Centrale hal met brievenbussen, bellentableau met intercominstallatie en toegang tot trappenhuis, lift en afgesloten binnenplaats.

APPARTEMENT BEGANE GROND: Entree/hal met laminaatvloer en vernieuwde meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars); slaapkamer 1 gelegen aan binnenplaats met laminaatvloer, betegelde lichte badkamer met ligbad/douche combinatie en een vaste wastafel; gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje; praktische bergruimte met cv-combiketel en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur; royale Z-vormige living met laminaatvloer en open keuken voorzien van een keukenblok, thermostatische waterkraan en afzuigkap, slaapkamer 2 momenteel benut als werkkamer met laminaatvloer. Private berging gelegen in het souterrain voorzien van elektra.

BIJZONDERHEDEN:
-Het gehele appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
-Het toilet en badkamer zijn voorzien van mechanische ventilatie;
-Het appartement beschikt over een private berging gelegen in het souterrain;
-De afgesloten binnenplaats is voorzien van een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling;
-De servicekosten bedragen momenteel circa € 152,88 per maand, inclusief o.a. opstalverzekering, schoonmaak algemene ruimtes, groot / klein onderhoud;

PARKEREN: Parkeren kan in principe voor de deur van het appartementencomplex met een parkeervergunning van de gemeente Breda.
OMGEVING: Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen in het bruisende centrum van Breda binnen de singels. Alle voorzieningen van het centrum, winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand. In de directe nabijheid is de haven van Breda met rondom de gezellige terrassen. Het station is op 10 min. loop- en 5 min. fietsafstand gelegen.
BEREIKBAARHEID: Verbinding van de diverse uitvalswegen is uitstekend.

ALGEMEEN:
- Starters op de woningmarkt opgelet, de Gemeente Breda voorziet in de mogelijkheid een woning te kopen met een Starterslening. Kijk op de website van de Gemeente Breda voor meer informatie, een proefberekening en de voorwaarden.
- Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (de VvE) en conformeert u zich aan het betalen van een bijdrage voor deze vereniging ("de servicekosten").
In deze bijdrage zit onder meer de opstalverzekering en reservering voor het onderhoud van het complex.
- De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijke is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop.
Tevens geldt voor de koper de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekenen van de koopakte. Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
- Alle informatie met betrekking tot de verkoop zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Indien de maatvoering van groot belang is voor de aankoopbeslissing, dan adviseren wij u de woning zelf na te meten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 5

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 5

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Korteweg & Co B.V.