Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze leuke vrijstaande woning in Sint Willebrord staat te koop.

De woning heeft 3 slaapkamers en een totale woonoppervlakte van 120m2. Het ruime perceel, waar deze woning op gelegen is, geeft ontzettend veel mogelijkheden voor eigen invulling. Hoewel de woning hier en daar een update kan gebruiken, is dit huis een mooie kans!

Indeling
Begane grond
Via de voortuin bereikt u de entreehal van de woning. In de hal vindt u een meterkast. U krijgt vanuit hier toegang tot de woonkamer. In de hal is plaats voor een kapstok.

Bij binnenkomst in de woonkamer, treft u een lichte ruimte. De kamer ontvangt vanuit verschillende kanten daglicht dankzij meerdere raamkozijnen. In de woonkamer is genoeg plek voor het inrichten van meerdere zithoeken.

Vanuit de woonkamer krijg je toegang tot dichte keuken. Deze kamer nodigt uit tot het plaatsen van een gezellige lange eettafel, zodat u veel gasten kunt ontvangen. De keuken kijkt uit op de ruime achtertuin. Hoewel de keuken hier en daar aan vervanging toe is, beschikt de ruimte over tal van mogelijkheden om hier een mooie leefkeuken van te maken. Naast de keuken krijgt u toegang tot en inbouwkast, toilet, badkamer en cv ruimte. Vanuit de keuken krijgt u ook toegang tot de achtertuin en een garage.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en een toiletruimte. Ook is er via een kast in de slaapkamer aan de voorzijde een trapluik naar een bergzolder. Deze bergzolder geeft u een handige opslagruimte. Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. De slaapkamers zijn stuk voor stuk ruim en bieden plek voor een bed, kast en eventueel bureau. Eén van de slaapkamers zou eventueel ook goed ingericht kunnen worden als bijvoorbeeld logeerkamer, thuiswerkplek of kledingruimte.

De toiletruimte is door een praktische indeling om te bouwen tot een inloopdouche met toilet en wastafel.

Buitenruimte en berging
De royale tuin van dit huis laat, wat betreft ruimte, aan niets te wensen over! De ruime kavel geeft talloze mogelijkheden. De tuin nodigt uit tot het inrichten/aanleggen van meerdere terrassen, maar ook een moestuin behoort tot de mogelijkheden. In de zowel de garage als schuur heeft u zeer veel opbergruimte voor bijvoorbeeld tuinmeubilair, gereedschap en fietsen. Zowel op de lange oprit, als in de garage heeft u eigen parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

- Vrijstaande woning
- 120m2 woonoppervlakte
- 3 slaapkamers
- Veel bergruimte
- Behoeft renovatie
- Ruime kavel met vele mogelijkheden
- Veel eigen parkeergelegenheid
- Kindvriendelijke omgeving
- Levensloopbestendig

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 476
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 476
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Huizenpraktijk