Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geschakelde twee-onder-één-kapwoning, in 2022 grotendeels gerenoveerd, voorzien van een eigen oprit (plaats voor 3 auto’s!), royale aanpandige garage, diepe tuin en gelegen op een ruim perceel van 340 m².

Let op: de zolderverdieping en zolder(slaap)kamer van totaal 18 m² is opgenomen als 'overige inpandige ruimte' maar kan wel als woonruimte gebruikt worden.

De woning is opgetrokken in metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloeren, grotendeels kunststof kozijnen met HR-beglazing en zadeldak met pannen gedekt. De woning is geheel voorzien van rolluiken. De aanpandige garage is opgetrokken in metselwerk spouwmuren, betonvloer en deels zadeldak met pannen en deels plat dak met bitumen.

De woning is recent grotendeels gerenoveerd, onderstaand de belangrijkste onderdelen: - Spouwmuren voorzien van na-isolatie; - Buitengevels gereinigd en geïmpregneerd; - Begane grond en 1ste verdieping voorzien van glad stucwerk en spotverlichting; - Woonkamer en slaapkamer voorzien van airco-unit (Daikin bj. 2022); - Groepenkast en alle elektra/bedrading vernieuwd (2022); - CV-ketel (2022); - De houten vloer in de woonkamer is in 2022 geschuurd en gelakt; - 1ste en 2de verdiepingsvloer geïsoleerd (ca. 12,5 cm); - Plat dak voorzien van nieuw bitumen in 2021.

BIJZONDERHEDEN - In 2022 grotendeels gerenoveerd; - Eigen oprit met plaats voor 3 auto’s; - Ruime en diepe tuin; - Geheel voorzien van rolluiken (excl. dakkapel); - Voorzien van 2 airco-units (Daikin bj. 2022); - Royale aanpandige garage via de keuken bereikbaar; - De garage is voorzien van licht, elektra en verwarming en daardoor goed te gebruiken voor beroep-aan-huis, kantoor, of hobbyruimte; - Mogelijkheden voor een dakterras.

INDELING BEGANE GROND

Entree/hal afgewerkt met vloertegels en stucwerk wanden- en plafonds voorzien van spotverlichting. Via de hal toegang tot de meterkast, het toilet, woonkamer en de trap naar de verdieping. Groepenkast en bedrading in 2022 geheel vernieuwd.

WOONKAMER De ruime woonkamer is afgewerkt met een houten vloer en stucwerk wanden- en plafonds met dimbare spotverlichting. De woonkamer beschikt over een aansluiting voor een houtkachel of palletkachel en wordt gekoeld door een airco-unit (Daikin). Via de schuifpui is de achtertuin bereikbaar.

KEUKEN De keuken is niet meegenomen in de renovatie en kan nog naar eigen wens ingevuld worden. Het eenvoudige keukenblok is voorzien van een 4-pits kookplaat, afzuigkap, oven en dubbele spoelbak. In de keuken liggen reeds lege leidingen (minimaal 5 stuks) naar de groepenkast voor de eventuele nieuwe keukeninstallaties.

GARAGE De aanpandige garage is inpandig bereikbaar via de keuken en voorzien van alle nutsvoorzieningen. In de garage bevindt zich de wasmachine- en drogeropstelling. De garage kan tevens worden ingericht voor bijvoorbeeld beroep aan huis, kantoor of hobbyruimte.

EERSTE VERDIEPING De overloop, afgewerkt met laminaatvloer en stucwerk, geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2de verdieping. De 1ste verdieping is geheel voorzien van elektrische rolluiken.

De 3 slaapkamers zijn in 2022 nieuw afgewerkt met laminaatvloeren en stucwerk wanden- en plafonds voorzien van spotverlichting. De hoofdslaapkamer is voorzien van een airco-unit (Daikin).

De eenvoudige badkamer is nog naar eigen wens in te vullen en voorzien van een douche en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING De 2de verdieping is voorzien van een dakkapel en is ingedeeld met een voorzolder (opstelplaats CV-ketel - Intergas hre uit 2022) en een zolderkamer.

TUIN De diepe achtertuin is voorzien van aangelegd terras en gazon. Via de tuin is de garage bereikbaar en achter in de tuin bevindt zich nog een berging.

LIGGING De woning is gelegen in een rustige verkeersluwe straat in Hoeven. Voorzieningen zijn nagenoeg allemaal op fietsafstand in het centrum aanwezig o.a. supermarkt, scholen, horeca en BSO. Via de rondweg zijn de snelwegen A17 en A58 goed bereikbaar. Zowel Rotterdam als Antwerpen bereik je binnen 30 autominuten.

Algemeen - Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door NVM. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. - Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. - Afhankelijk van het bouwjaar is een koopovereenkomst welke gehanteerd wordt standaard voorzien van een asbestclausule en ouderdomsclausule. - Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 340

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 340

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda