Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom bij dit unieke, ´high-end´, luxe en instapklare appartement met allure en stijl!

Het appartement is gelegen in het 2017/2018 gebouwde “Poorthuys” onderdeel van het plan “Gasthuyspoort” achter een prachtige authentieke gevel met hoge ramen en ornamenten. Het gebouw is een ontwerp van architectenbureau Bedaux de Brouwer en is een perfecte mix van moderne architectuur met zowel authentieke als industriële elementen. En het beste van alles! Dit juweeltje bevindt zich midden in het hart van het bruisende stadscentrum van het Bourgondische Breda, maar geniet van een serene en rustige ligging.

Het appartement is in 2022 compleet en hoogwaardig verbouwd, voorzien van alle luxe en gemakken en gelegen op een prachtige locatie in het historisch centrum. Kortom, dit appartement is een unieke kans die u niet wilt missen en die u zelf moet ervaren!

Is uw belangstelling gewekt? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Indeling

Welkom!
Bij binnenkomst in de gemeenschappelijke entree, voorzien van liftinstallatie, video-intercom en toegang tot de ondergrondse parkeergarage, zult u direct onder de indruk zijn van de exclusiviteit van deze plek. Met een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder heeft u altijd plaats voor uw auto.

Laten we het appartement verkennen! Op de eerste verdieping betreden we de ruime entree met de meterkast, het gastentoilet en een inpandige berging/bijkeuken. Vanaf hier zijn alle vertrekken te bereiken. We beginnen met de keuken.

Keuken
De keuken is niet alleen een waar culinair paradijs maar vormt het hart van het huis waaromheen zich alles concentreert.

In het midden van de ruimte staat het vrijstaande kookeiland. Het is een waar meubelstuk in de ruimte en dé ´eyecatcher´ van het appartement. Het eiland is van Italiaans marmer, uit één stuk, in de kleur Nero Picasso, en is gepolijst om de luxe uitstraling van het geheel af te maken.

De keuken, van het merk ´Next125´ is voorzien van alle denkbare luxe en uitgerust met top apparatuur zoals een Gaggenau oven, een Gaggenau volautomatische koffiemachine, een Gaggenau warmhoudlade en een Gaggenau wijnklimaatkast, alle uit de Gaggenauserie 200. Verder is de keuken voorzien van een Bora X pure inductie kookplaat, een Siemens IQ500 volledig geïntegreerde vaatwasser, een Siemens IQ700 Studioline koelkast en een Siemens IQ100 koel-vriescombinatie. De keuken is greeploos en de deuren van de vaatwasser, koelkast en vrieskast zijn te openen door middel van een Servo drive. De fronten zijn afgewerkt met gesatineerd glas en rvs-kanten. Op alle apparatuur en keuken zelf is de fabrieksgarantie nog jarenlang geldig.

Riante living
In de woonkamer is het genieten van het uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de unieke authentieke hoge ramen aan de voorzijde.

Het afwerkingsniveau is ongeëvenaard, met strak stucwerk, een door het hele appartement doorlopende prachtige volvlak verlijmde eiken vloer gelegd in een visgraatmotief door de meesterparketteurs van BVO vloeren, en er is een door de architect goed doordacht lichtplan met dimbare inbouwspots. Er zijn meerdere zithoeken gecreëerd, perfect om na een lange (werk)dag heerlijk te ontspannen.

De raambekleding aan de gehele voorzijde is elektrisch bedienbaar en uitgevoerd in neutrale kleuren. De screens aan de gehele achterzijde wordt gevoed door geïntegreerde zonnepaneeltjes.

Het eetgedeelte ligt aan de terras zijde aan de voorkant en biedt ruimte aan een riante eettafel om al uw gasten aan te kunnen ontvangen voor het diner. De schuifpui verbindt binnen met buiten. De tweede zithoek is voorzien van een maatwerk vakkenkast.

Hoofdslaapkamer
Voor uw nachtrust en ontspanning is er een prachtig afgewerkte en ruime slaapkamer met een ensuite badkamer. Deze kamer straalt dezelfde elegantie uit als de rest van het appartement en biedt alle ruimte voor een lits jumeaux en beschikt over een volledig ingerichte maatwerk garderobekast. De grote schuifdeuren naar het terras laten het daglicht aangenaam naar binnen stromen.

Badkamer ensuite
De ensuite badkamer is een toonbeeld van modern comfort en stijl. Met een riante inloopdouche met stortdouche, een heerlijk ligbad, tweede toilet, design wastafelmeubel en een design spiegel, bent u voorzien van alle gemakken. De Italiaanse grote tegel geeft een eigentijdse touch aan deze ruimte en is ook toegepast in het toilet in de hal.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer, die thans in gebruik is als studeer/werkruimte, staat in een halfopen verbinding met de living maar is desgewenst af te sluiten door bijvoorbeeld een glazen schuifwand te plaatsen of moderne taatsdeuren. Zo wordt ook de lichtval behouden. Via de openslaande deuren is het terras aan de achterzijde bereikbaar. De slaapkamer is tevens voorzien van een op maat
gemaakte garderobekast.

Inpandige berging/bijkeuken
Praktisch is de inpandige berging/bijkeuken, met een op maat gemaakte inbouwkast met lades voor de opstelling van wasmachine en droger. Hier bevindt zich ook de WTW-unit en combi cv-ketel (ATAG 2018) Tevens dient deze ruimte als berging.

Terras en balkon
De buitenruimte is verdeeld over een groot terras aan de voorzijde en een balkon over de gehele
achterzijde.

Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het zuidwesten, is voorzien van een elektrisch zonnescherm voor warme zomerdagen, en kijkt uit op de Catharinastraat met haar prachtige historische gevels. ´S avonds is de straat sfeervol verlicht.

Het terras aan de gehele achterzijde bevindt zich in het atrium van de binnenplaats en is voorzien van screens. Er heerst een prettige rustige sfeer en de aanwezigheid van de Cortenstaal plantenbakken en houten schermen met Toscaanse Jasmijn zorgen voor extra privacy en een ´groen´gevoel. Zowel terras als balkon is afgewerkt met een hardhouten plankenvloer.

Berging en parkeerplaats
De afgesloten berging is gelegen op het parkeerdek waar ook de vaste parkeerplaats is.

Omgeving
Het project Gasthuyspoort is uniek wonen in de bruisende binnenstad van Breda, waar bijzondere huizen, eigenzinnige appartementen, terrassen, winkels en horeca samen zijn gekomen, kortom een project met allure. De Grote Markt in uw achtertuin, het Chassé theater, het stadspark Valkenberg om de hoek, evenals het NS-treinstation Breda. Het appartement is gelegen aan de Catharinastraat
waardoor het heerlijk rustig gelegen is, net uit de drukte van de horecagelegenheden (o.a. Bobbi’s Bar, Dames Pellens of De Beyerd) om de hoek.

Verbeteringen & Duurzaamheid
Het appartement is in de zomer van 2022 (opgeleverd augustus 2022) compleet en hoogwaardig verbouwd waarbij kosten nog moeite bespaard zijn. Het geheel is onder begeleiding van een binnenhuisarchitect omgetoverd tot een stijlvol appartement zoals er in Breda maar weinig te vinden zijn. Alles is vernieuwd in het appartement en op de meeste zaken die zijn aangebracht loopt de
fabrieksgarantie nog jarenlang door.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Aluminium kozijnen (hardhouten kozijnen in de authentieke gevel) met draai/kiep ramen voorzien van HR++ glas. Er is een WTW (warme terugwin unit) en een combiketel van Atag.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 16-09-2028.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 450

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 450

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda