Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hooghout 32-B, Breda

Op een fantastische locatie in Brabantpark ligt dit leuke 3-kamer hoek appartement met een ruime lichte woonkamer. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft maar liefst 3 balkons.

De wijk rondom Hooghout 32-B kenmerkt zich door zijn levendige karakter en uitstekende voorzieningen. Hier woon je in het hart van Breda, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik: winkels, cafés, scholen en groene parken. De bereikbaarheid is goed, met openbaar vervoer (bushaltes) op loopafstand en snelle toegang tot de belangrijkste uitvalswegen (A27 en A58). Het is een buurt die zowel de rust van een residentiële omgeving als de dynamiek van stadsleven biedt, waardoor het de perfecte plek is om te wonen voor zowel jong als oud.



Het pand heeft een gezamenlijke entree met trappen huis, intercom en toegang tot het souterrain met eigen berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Je komt het appartement binnen in een gang vanuit waar je alle ruimtes van het appartement kunt bereiken. De twee ruime slaapkamers, een separaat toilet, badkamer, keuken en woonkamer. Deze woonkamer, het kloppend hart van het appartement, is een uitnodiging tot samenzijn en ontspanning, met directe toegang tot twee sfeervol balkons.

De praktische keuken, met witte kasten en een donker blad is voorzien van kookplaat en afzuigkap, koelkast en aansluiting wasmachine. Een derde balkon is bereikbaar vanuit de keuken.


Bijzonderheden
Centraal gelegen appartement in Breda met uitstekende bereikbaarheid
Betaald parkeren, vergunning voor 1ste auto is gratis
Woonkamer met veel lichtinval en toegang tot twee balkons
Moderne keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koel-/vriescombinatie
Twee slaapkamers
Badkamer met lichte wandtegels, voorzien van een wastafel en douchecabine
Twee balkons die extra buitenruimte bieden voor ontspanning
Voorzieningen nabij gelegen en goede bereikbaarheid

Ben je geïnteresseerd om dit appartement te bezichtigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak!



ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 226
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 226
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Nextmove makelaars