Maak nu een afspraak voor deze woning

BeschrijvingBOUWKAVEL VAN 1484m2 IN STIPHOUT. Zelf uw droomhuis bouwen op absolute toplocatie in villawijk "Tivoli" fraaie en groene woonomgeving van Stiphout en nabij de Stiphoutse Bossen en aan de rand van bebouwing omringt door vrijstaande villa's, bungalows en landelijke boerderijen!

Misschien droomt u van wonen in een groene omgeving, aan het bos, en veel voorzieningen. Wat is er mooier dan zelf uw huis te bouwen in uw stijl en uw droom te realiseren.

Kavel:
Kavelgrootte 1484m2, met een perceelbreedte van ca 45m perceeldiepte van ca 33m
Bouwblok maar liefst 23m bij 8m ca 184m2, exclusief eventueel vrijstaand bijgebouw garage/berging/carport van maximaal 60m2

In Stiphout bieden we een bouwkavel aan op prachtige hoeklocatie gelegen aan de rand van mooie uitbreidingslocatie met ruime bebouwingsmogelijkheden: bouwblok van liefst ca 180m2 exclusief eventuele garage/berging en/of carport alsmede vergunningsvrije bebouwing.

Deze kavel biedt u:
• een unieke woonlocatie in een groene omgeving in villawijk aan de rand van Stiphout
• in de directe omgeving veel onderwijs-, sport (recreatie) -, winkel- en horecavoorzieningen
• veel privacy en rust
• ruime bebouwingsmogelijkheden
• op fietsafstand de comfortabele steden Eindhoven en Helmond

Ligging:
De bouwkavel is bijzonder mooi gelegen aan de rand van dorpskern Stiphout op slechts 1,5 km van het centrum. De omgeving biedt u een mooie natuur, fraaie fietsroutes, volop privacy, rust, het groene karakter en enorm veel ruimte. De kavel ligt op ideale afstand tussen Eindhoven en Helmond.

De kavel:
De kavel groot 1484m2 (breed ca 45m en diep 33 m) biedt u een ruime mogelijkheid voor het realiseren van uw droomhuis.

Beeldregieplan:
Het beeldkwaliteitsplan biedt veel mogelijkheden voor uw bouwwensen.

Het plangebied is gelegen in een omgeving die zich kenmerkt door grote percelen en veel groen op de percelen zelf. Het beeld van het buurtschap Geeneind wordt voornamelijk bepaald door groen en woningen zijn onderdeel van dit groen, omdat deze veelal achterop of midden op het perceel geplaatst zijn tussen bomen. De vormgeving van de woningen in de directe omgeving van het plangebied is zeer divers. De woningen bestaan voornamelijk uit traditionele semi-bungalows met flauwe kaphellingen, wat grotere woningen met hoge kappen en moderne bungalows met plat dak.

Een prachtige mogelijkheid tot het realiseren van de woning van uw dromen, omdat het bouwontwerp nog geheel naar eigen wens (binnen de kaders van het beeldkwaliteitsplan) kan worden ingevuld.

De bebouwingshoogte ter plaatse mag maximaal 6,5 meter zijn en de goothoogte mag maximaal 3 meter zijn.

ALGEMEEN
Aan de rand van Stiphout, op deze bijzondere locatie in villawijk Tivoli ligt deze mooie bouwkavel van ca. 1.484m².

Het bestemmingsplan geeft veel architectonische mogelijkheden met individuele vrijheid van stijl in een volledig groene omgeving op een perfecte locatie. De inhoud van het hoofdgebouw mag maximaal ca 1.000 m³ zijn, exclusief bijgebouw(en) en kelder. Het hoofdgebouw moet binnen het bouwvlak liggen (zie bestemmingsplankaart). Er mag een bijgebouw gebouwd worden van maximaal 60 m².

Voor nadere informatie neemt u eenvoudig even contact met ons op!Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1484
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1484
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij