Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART IN BROUWHUIS
Ben je een starter op de woningmarkt of een jong gezin op zoek naar dat ene perfecte nestje? Ontdek dan deze parel in Helmond, waar comfort, duurzaamheid en gezelligheid samenkomen. Met een energiezuinig karakter, een zee aan ruimte en een mooie ligging, staat deze uitgebouwde tussenwoning te popelen om jouw nieuwe thuis te worden. Voel je direct welkom in een huis dat klaar is voor de toekomst en waar snelle aanvaarding mogelijk is. 

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN
- Energielabel B & 12 Zonnepanelen: Duurzaam wonen met een lage energierekening.
- Ruimtelijk Wonen: Een uitgebouwde tussenwoning met een royale woonkamer en open keuken.
- Kamers voor Iedereen: 3 (mogelijk 4) slaapkamers, een complete badkamer en een praktische zolder.
- Perfecte Ligging: Aan een groenstrook met speelplezier voor de kids, nabij alle nodige voorzieningen.
- Onderhoudsvrije Tuin: Geniet van buiten zijn in je eigen tuin, met handige berging en achterom.
- Instapklaar: Pak je dozen uit en start je leven in dit huis waar je zo in kunt.

EEN THUIS WAAR JE HART EEN SPRONGETJE MAAKT
Stap binnen in deze uitgebouwde tussenwoning. De royale woonkamer met veel lichtinval, en de open keuken een plek waar je samenkomt. Met een woonoppervlakte van 118 m² is er ruimte in overvloed voor jou en de hele familie

De drie slaapkamers zijn jouw canvas voor een persoonlijke touch en met de mogelijkheid om een vierde te creëren. De zolderverdieping biedt praktische opbergruimte of kan transformeren tot een thuiswerkplek of speelkamer. De complete badkamer is een oase van rust, waar je de dag fris begint of in alle rust afsluit.

Buiten wacht een onderhoudsvrije tuin, waar je de seizoenen omarmt. De berging over de volle breedte van de tuin is geschikt voor je fietsen, gereedschap en buitenspeelgoed.

De ligging van dit huis is ronduit ideaal. Speelvoorzieningen voor de kinderen om de hoek en met het winkelcentrum Brouwhorst, het NS-station en de uitvalswegen binnen handbereik, woon je centraal maar toch rustig. En het bruisende centrum van Helmond? Dat ligt slechts een fietstochtje van je verwijderd.

EEN HUIS DAT PRAAT MET JE ZINTUIGEN
Een energiezuinig huis met een praktische indeling, dat is wat je hier vindt. De 12 zonnepanelen en het energielabel B zorgen voor een lage energierekening en een duurzame toekomst. De uitgebouwde woonkamer met open keuken vormt het kloppende hart van het huis. Met drie slaapkamers, een complete badkamer en een zolder met potentie, is er ruimte voor iedereen. De ligging aan een groenstrook met speelvoorzieningen en nabij alle nodige voorzieningen maakt het leven hier comfortabel. En de onderhoudsvrije tuin met berging biedt gemak. Instapklaar en klaar voor een snelle aanvaarding, dit huis wacht op jou!

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN
Een duurzaam thuis met energielabel B en 12 zonnepanelen. Een uitgebouwde tussenwoning met een royale woonkamer en open keuken, 118 m² aan woonoppervlakte. Drie slaapkamers, met de potentie voor een vierde, een complete badkamer en een multifunctionele zolder. Gelegen aan een groenstrook met speelplezier voor de kids, dichtbij winkelcentrum Brouwhorst, het NS-station en uitvalswegen. Op fietsafstand van het levendige centrum van Helmond. Een onderhoudsvrije tuin met berging en achterom. Instapklaar en klaar voor een snelle aanvaarding. Dit huis is een droomstart voor starters en jonge gezinnen.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe toekomst. Plan direct een bezichtiging in via onze website en laat je hart veroveren door dit huis in Brouwhuis. Want zeg nou zelf, thuis is waar je verhaal begint. En dit verhaal belooft een prachtig hoofdstuk te worden. Tot snel in Helmond!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 132

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 132

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij