Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Nieuwe uitgebouwde hoekwoning met unieke ligging! Altijd al aan het water willen wonen? Lees dan snel verder!

Deze op en top moderne woning is gelegen in Helmond-West aan de rand van de kleine Nieuwbouwwijk Parc Verde. Met het Goorlooppark voor de deur, ligt de woning in de natuur, maar ook dichtbij de voorzieningen en gezellige centra van Mierlo-Hout en Helmond! Uitvalswegen in de richting Eindhoven/Venlo/Weert zijn snel te bereiken. Het NS-station bevindt zich op 3 fietsminuten. Hierdoor is (het centrum van) Eindhoven ook snel en makkelijk te bereiken.

Aan ruimte geen gebrek! De gebruiksoppervlakte wonen is maar liefst 134m². Op de begane grond beschikt de woning over een royale living met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers. De zolder is op dit moment een open ruimte maar kan eenvoudig worden aangepast naar 2 volwaardige slaapkamers. En niet te vergeten de diepe achtertuin met parkeerplaats op eigen terrein!

Algemeen De woning is gebouwd in 2021, geheel volgens de normen van de huidige tijd. Naast volledige isolatievoorzieningen en HR++ beglazing beschikt de woning ook over 12 zonnepanelen. De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel van Intergas. Op de begane grond en eerste verdieping is vloerverwarming aanwezig.

Indeling begane grond:

Hal Vanuit de hal is het toilet, de meterkast, trapopgang naar de verdieping en de woonkamer bereikbaar. De hal is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor een garderobe.

Toiletruimte De toiletruimte beschikt over een hangcloset met fonteintje. Wanden zijn deels betegeld in lichte kleurstelling. De achterwand bij het toilet en de vloer is voorzien van een moderne grijze tegel welke voor een warme uitstraling zorgt.

Woonkamer Door de uitbouw is een fijne royale woonkamer gerealiseerd die voldoende ruimte biedt aan een zit- en eethoek. Aan de achterzijde is de zithoek gecreëerd. Door de grote raampartij met openslaande tuindeuren en extra loopdeur is de woonkamer enorm licht. In het midden van de woonkamer is het eetgedeelte ingericht. Dit staat in directe verbinding met de open keuken.

Keuken De keuken is nog in nieuwstaat. De inrichting is strak: mat zwarte kasten met een donker composiet blad. Aan beide zijden is een keukendeel geplaatst waardoor de keuken veel werk- en opbergruimte te bieden heeft. Qua inbouwapparatuur is de keuken luxe uitgerust: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging (BORA), Quooker kraan met flexibele uittrekbare slang, vaatwasser (Wifi), Combi-magnetron (Wifi) en koelkast. Deze laatste drie apparaten zijn van het merk Siemens. Door het raam aan de voorzijde is ook in dit gedeelte van de woning veel daglicht. Daarnaast biedt het een mooie uitkijk over het Goorlooppark.

De gehele begane grond is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn keurig afgewerkt. De wanden strak gestuukt en het plafond voorzien van spuitwerk.

Indeling eerste verdieping: Vanuit de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken.

Overloop Aangrenzend aan de overloop bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers Slaapkamer I: De royale ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 14m². Hier is meer dan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast. Slaapkamer II: Eveneens aan de achterzijde, bevindt zich de kleinste slaapkamer. Deze is ruim 7m² groot. Slaapkamer III: De derde slaapkamer op de verdieping is gelegen aan de voorzijde en heeft een grootte van bijna 10m².

De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van strak stucwerk en het plafond is afgewerkt met spuitwerk. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

Badkamer De moderne sfeervolle badkamer is uitgerust met een inloop regendouche met losse handdouche, wandmeubel met spiegelkast, toilet en designradiator. De wanden zijn volledig betegeld met een witte tegel. De achterwand van het toilet en het muurtje bij de douche zijn bezet met de vloertegel. Samen met het wandmeubel uitgevoerd in houtlook, zorgt dit voor een warme uitstraling.

Indeling tweede verdieping: Op de zolder bevindt zich de vierde slaapkamer en een technische ruimte. Ook deze verdieping is keurig afgewerkt met een laminaatvloer en strak gestuukte wanden.

Slaapkamer IV: Op dit moment een open ruimte die desgewenst aangepast kan worden naar een of zelfs twee afzonderlijke slaapkamer(s).

Technische ruimte In deze ruimte is de CV-ketel en WTW-installatie opgesteld. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en tevens hangt hier de omvormer voor de zonnepanelen (12 stuks).

Tuin De tuin is bereikbaar via de woning en de achterom aan de achterzijde van het perceel (ter plaatse van de parkeerplaats). De gezellige en goed verzorgde achtertuin is ingericht met bestrating, gazon, borders met beplanting en siergrind. De tuin is volledig omheind. Aan één zijde met betonpalen en houten schuttingdelen. De andere zijde en de achterkant is omheind met een hekwerk begroeid met klimop. De tuin is gelegen op het Oosten, het terras is daarom een heerlijke plek voor een ontbijt in de ochtendzon!

Achterin de tuin bevindt zich de houten berging met elektra- en lichtpunt.

Parkeerplaats Buiten de omheining, is op eigen perceel een parkeerplaats gerealiseerd. In de straat is tevens meer dan voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bijzonderheden: - Nieuwe, instapklare uitgebouwde hoekwoning in kleinschalige nieuwbouwwijk Parc Verde; - Unieke ligging aan het Goorlooppark! - Nabij het gezellige centrum Helmond en Mierlo-Hout; - Alle voorzieningen zoals winkels, (basis)scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen binnen handbereik; - Dichtbij uitvalswegen en het NS-station bevindt zich op 3 fietsminuten; - Maar liefst 134m² gebruiksoppervlakte wonen; - Duurzame woning met lage energielasten (energielabel A+); - Voorzien van 12 zonnepanelen; - Mogelijkheid tot het realiseren van 5 slaapkamers; - Eén parkeerplaats op eigen terrein; - Kortom deze splinternieuwe woning is een unieke kans op de Helmondse woningmarkt! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 205

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 205

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA