Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Julianalaan 14 te Raamsdonksveer.

Op prachtige locatie gelegen aan een van de mooiste straten van Raamsdonksveer goed onderhouden ruime opgezette vrijstaande woning met overkapping en grote vrijstaande garage met vliering en een nieuw aangelegde privacy biedende tuin op het zuidwesten. Dit geweldige huis ademt nog echt de authentieke sfeer en kwaliteit uit.

De woning staat op een perceel van maar liefst 375 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van 156 m2 en een inhoud van ca. 636 m3. De garage heeft nog een oppervlakte van 49 m2. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1912.

Deze woning is gelegen in het centrum van Raamsdonksveer en is goed onderhouden, gemoderniseerd en voorzien van dakisolatie, muurisolatie en grotendeels isolerende beglazing. Verwarming en warm water middels Vaillant HR combiketel (bouwjaar 2018). De woning beschikt nog over fraaie glas-in-lood ramen. Uniek is ook de mogelijkheid tot parkeren op eigen afgesloten terrein. Daarnaast beschikt de woning over 15 zonnepanelen!

Indeling van de woning:

Begane grond: Middels de entree heeft u toegang tot de authentieke hal/gang met fraaie tegelvloer. De wanden zijn voorzien van een betegelde lambrisering gecombineerd met stucwerk en een ornamenten plafond. Aan het einde van de gang bevindt zich de vol betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de gang zijn de woonkamer, de woonkeuken, de multifunctionele kamer aan de voorzijde en de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping. Meterkast met 10 groepen en 2 aardlekschakelaars. De woonkamer is erg sfeervol en beschikt over een grote marmeren schouw met gashaard, eiken houten vloerdelen en gestucte wanden en ornamentenplafond. Door de vele raampartijen heeft de woonkamer een heerlijke lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer geven de openslaande tuindeuren toegang tot de privacy biedende tuin. Aan de rechtervoorzijde is er nog een sfeervolle kamer gelegen die op diverse manieren in gebruik te nemen is, ook deze kamer is voorzien van dezelfde fraaie glas-in-lood ramen en beschikt over wit gelakte houten vloerdelen, gestucte wandafwerking en plafonds. Aan de rechterachterzijde is de sfeervolle woonkeuken gelegen met loopdeur naar de oprit en deur die toegang geeft tot de kelder met tegelvloer. De woonkeuken is voorzien van een handgemaakte keukeninrichting in een rechte opstelling. Aan inbouwapparatuur is aanwezig: koelkast, vaatwasser, fornuis met inductiekookplaat en oven, afzuigkap en een close-in boiler. De woonkeuken is voorzien van een authentieke tegelvloer, wandafwerking lambrisering met stucwerk en eveneens een strak gestuct plafond.

1e Verdieping: Middels afgesloten trapopgang is de overloop te bereiken en geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel, meerdere vaste kasten en beschikt over een airco. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en beschikt eveneens over vaste kasten en een airco. De 3e slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen en heeft 2 dakvensters. De vernieuwde badkamer is zeer ruim van opzet en is voorzien van een wastafelmeubel, wandcloset, een ruime inloopdouche en een designradiator. Voorts is er nog een wasruimte met opstelling wasapparatuur, opstelling c.v.-combiketel en omvormer zonnepanelen. Vanuit de wasruimte is er nog een bergzolder toegankelijk. Fraai detail op deze verdieping is dat de balken van de kapconstructie nog in ’t zicht zitten.

Tuin: De woning beschikt over een fraai aangelegde privacy biedende tuin gelegen op het zuidwesten, met eigen achterom. Door de diepte en breedte is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. Aan de achterzijde van de woonkamer is er een sfeervolle overkapping aangebouwd.

Garage: Aan de zijkant bevindt zich een zeer ruim opgezette garage met zadeldak. De garage is in spouw uitgevoerd en voorzien van een betonnen vloer en een geïsoleerde kap met pannen gedekt. De garage is daarnaast voorzien van een separate loopdeur, elektra, elektrische boiler en in de garage bevindt zich nog een zeer ruime bergzolder. Voor de garage is er nog de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en deze is middels een hekwerk nog afsluitbaar.

Deze woning is instap klaar, gelegen in een rustige en gunstige gesitueerde woonwijk met een goede bereikbaarheid en scholen en winkels in de directe omgeving. De A59 en A27 zijn goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar steden zoals Breda, Waalwijk en Tilburg. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze werkelijk unieke woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 375

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 375

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek