Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grote Kerkstraat 44 en 44 A te Raamsdonksveer.

TE KOOP of te HUUR

Zoekt u als ondernemer of als belegger een nieuwe winkelruimte of een beleggingsobject? Dan is dit misschien het perfecte object voor U! Bij dit veelzijdige object zijn meerdere richtingen mogelijk:

Ten eerste is er de mogelijkheid om het gehele object te kopen met de bovenverdieping in verhuurde staat. (het woongedeelte Grote Kerkstraat 44A).

Vraagprijs voor de koop € 895.000.- k.k.

Ten tweede is er de mogelijkheid om de winkelruimte gehele benedenverdieping met souterrain te huren met een vraagprijs van € 39.000.- per jaar. (voor bestemming bestemmingsplan kijk op ruimtelijkeplannen.nl) Dan zijn er nog toekomstige mogelijkheden zoals projectontwikkeling en of splitsing van het object maar daarvoor zou een verder onderzoek gedaan kunnen worden naar de maximale wooneenheden of uitbreidingen. (vraag ons naar meer informatie)

OBJECT TE KOOP Zijn geheel Het object gelegen aan de Grote Kerkstraat 44 en 44 A te Raamsdonksveer heeft een verdeling in twee units. Als eerste de bovenwoning welke is verhuurd.

Huisnummer 44 A WOONHUIS MET DAKTERRAS 1e VERD: Toegang tot de Eerste verdieping middels deur aan de voorzijde. Op de eerste verdieping is een woonruimte met 2 slaapkamers, een badkamer, een toiletruimte, een dichte woonkeuken met diverse apparatuur en een ruime woonkamer met openslaande deuren naar een royaal dakterras van meer dan 50 m².

De woonoppervlakte van huisnr. 44 A (de eerste verdieping) is ca. 110 m². Deze verdieping is geheel verhuurd en bij een koop van het gehele object zou deze verdieping in verhuurde staat worden overgedragen aan de koper van het gehele object. De huur zal worden voortgezet aan de huidige huurder.

Huisnr. 44 WINKELRUIMTE MET KANTINE EN SOUTERRAIN. De gehele begane grondverdieping is te huur en beslaat een royale winkelruimte van 369 m², een personeelsruimte, berging en extra showroom en extra bergruimte van nog eens ca. 110 m². Daarnaast is er via twee toegangen een royaal souterrain te betreden te gebruiken als extra bergruimte van ca. 75 m², opslagplaats of showroom. Het souterrain beslaat een oppervlakte van ca. 214 m² exclusief extra bergruimtes en trappenhuis.

De bijzonderheden van dit veelzijdige object wat zowel gedeeltelijk te huur is als in zijn geheel te koop, zijn: - Totale woon-, en verhuurbare/bruikbare oppervlakte ca. 650 tot 675 m² excl. trappenhuis - Oorspronkelijke bouwjaar 1930 - Oppervlakte van het perceel 551 m²

De verkoop geschiedt in verhuurde staat van de 1e verdieping. Voor bezichtigingen en meer info over lopende huurcontracten neem contact met ons op.

De plattegronden zijn indicatief en geven slechts een beeld van de globale indeling. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 1600

Overige

Perceel oppervlakte 551

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 1600

Overige

Perceel oppervlakte 551

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek