Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Keizersdijk 81 Raamsdonksveer

Midden in het bruisende centrum van Raamsdonksveer staat deze te moderniseren vrijstaande karakteristieke dijkwoning en tuin gelegen op het zuidwesten.

Het pand is tot voorkort in gebruik geweest als woon-/werkobject met als activiteit kapsalon en op korte afstand bevinden zich diverse openbare voorzieningen waaronder winkels, scholen, sportaccommodaties, zwembad en openbaar vervoer. Het huis heeft een goede en snelle aansluiting naar de A27 (Breda-Utrecht) en de A59.

De woning, type dijkwoning, staat op een perceel van 350 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 258 m2 en een inhoud van ca. 766 m3. Het bouwjaar van de woning is ca. 1901.

De woning is zeer royaal van opzet, voor de combinatiemogelijkheden verwijzen wij graag naar het bestemmingsplan.

Indeling van de woning:

BEGANE GROND: (onder dijkniveau) Entree/hal aan de zijkant van het object. De hal biedt toegang tot een separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje, stookruimte met opstelling c.v.-installatie (Vaillant combiketel 2019), woonkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien jacuzzi, inloopdouche en een wastafel. Vanuit de badkamer heeft u middels openslaande tuindeuren toegang tot de tuin. De woonkamer is royaal van opzet en beschikt over een openhaard en eveneens openslaande tuindeuren. De open keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, oven, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. Verder is er een tussenportaal met trapopgang naar dijkniveau en een wasruimte met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

EERSTE VERDIEPING: (Dijkniveau /begane grond) Aan de voorzijde is de entree gelegen en komt u in de voormalige kapsalon. Aan de rechterzijde is een kantoorkamer en een tussenhal met de trapopgangen gelegen. De voormalige kapsalon bestaat uit een splitlevel met aan de achterzijde nog een pantry, een separate toiletruimte en een behandelkamer. Vanuit het keukengedeelte middels schuifpui toegang tot het dakterras en deze is op het zuidwesten gelegen. De gehele verdieping is voorzien van een systeemplafond. Verder is er op deze verdieping een zeer uitgebreide gemoderniseerde meterkast aanwezig.

TWEEDE VERDIEPING: Middels vaste trap te bereiken overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en een vaste wastafel. Voorts nog 2 ruime slaapkamers. De achterzijde beschikt over een grote dakkapel.

TUIN: De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy. Aan de zijkant is een poort om langs de woning naar de openbare weg (Keizersdijk) te komen.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze bijzonder ruim opgezette te moderniseren vrijstaande woning, maak dan snel een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 258
Inhoud woonhuis 766

Overige

Perceel oppervlakte 350

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 258
Inhoud woonhuis 766

Overige

Perceel oppervlakte 350

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek